• Emisiuni
  • Pariu cu viata
  • Dorian Popa, greu de recunoscut pe plaja ProFM. Cantaretul si-a lasat barba sa creasca si pare total schimbat

Dorian Popa, greu de recunoscut pe plaja ProFM. Cantaretul si-a lasat barba sa creasca si pare total schimbat

Dorian Popa, greu de recunoscut pe plaja ProFM. Cantaretul si-a lasat barba sa creasca si pare total schimbat

Dorian Popa, Mandinga, RedBlonde s-au antrenat deja la ProFM pentru cea mai mare bataie cu apa din Bucuresti.

Dorian Popa din LaLa Band a fost surprins cu un look usor diferit fata de cum il stiau fanii pe plaja din Costinesti. Tanarul cantaret si-a lasat barba sa creasca, iar rezultatul i-a bulversat un pic pe fani. Cu ochelari de soare si barba deasa, Dorian pare mult mai matur si e greu de recunoscut.

Tu ce zici: ii sta bine cu barba sau ar trebui sa se rada?




Ultimul weekend in care ProFM Baga Mare a facut regulile distractiei la Costinesti a adus surprize chiar si pentru Dji.  Cei care s-au aflat pe plaja ProFM au dansat si au cantat impreuna cu trupele Mandinga, One si RedBlonde, dar au luat parte si la batai cu apa puse la cale de artistii invitati.

Dupa concerte s-a lasat cu… o adevarata balaceala, anticipand cel mai mare eveniment Legalize Joy de acest gen, ce va avea loc in parcul Tineretului din Bucuresti. 

Aceasta va fi cea mai cool locatie din Capitala, in ziua de 25 august,  si nimeni nu trebuie sa rateze startul ce va fi dat la ora 16:00 pentru cea mai mare nebunie de vara, la care accesul este permis cu chef de distractie si toata gasca.

Artistii au inceput deja sa se bucure de traditia instaurat de ProFM si de unul dintre cele mai amuzante evenimente Legalize Joy: Bataia cu apa!  Pana acum, Dorian Popa, fetele de la RedBlonde, Nicole Cherry, Mandinga au pus in functiune pustile cu apa iar rezultatul a fost unul pe masura: toata lumea s-a distrat pe plaja ProFM la Costinesti. 

Acum e timpul ca distractia sa se mute in capitala iar duminica, 25 august, ProFM isi asteapta toti ascultatorii in Parcul Tineretului, intrarea Sincai, la ora 16.00, la cea mai mare bataie cu apa vazuta vreodata! Evenimentul va fi transmis live pe sport.ro.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni