• Emisiuni
  • Pariu cu viata
  • Dorian Popa si Alina Eremia, dezvaluiri inedite. Ce a facut el in pauza de "Pariu cu viata" si cum a trait ea singura iubire de-o vara

Dorian Popa si Alina Eremia, dezvaluiri inedite. Ce a facut el in pauza de "Pariu cu viata" si cum a trait ea singura iubire de-o vara

Dorian Popa si Alina Eremia, dezvaluiri inedite. Ce a facut el in pauza de "Pariu cu viata" si cum a trait ea singura iubire de-o vara

Dorian Popa a marturisit ca avea nevoie de o pauza si ca a petrecut atunci mai mult timp cu familia. Insa nici prin gand nu i-a trecut sa paraseasca proiectele "Pariu cu viata" sau LaLa Band.

"In acea perioada am incercat sa ma focusez pe odihna si pe antrenamentele fizice. Am avut mai multa grija de bunica mea, care este internata intr-un azil, am fost mai des la Constanta si am petrecut mai mult timp cu mama mea. De fiecare data ma reintorc cu drag in Constanta, imi place orasul, ma linisteste", a povestit Dorian Popa intr-un interviu pentru revista Viva.

"Nici nu ma pot gandi la ce as fi facut daca nu m-as fi intors in proiect. Nici nu am luat in calcul ideea de a-mi schimba acest drum in viata. Am sperat foarte mult sa imi rezolv problemele cat mai repede, iar surpriza cea mai placuta a fost ca toti cei din echipa m-au sustinut si m-au primit inapoi cu bratele deschise, motiv pentru care le sunt foarte recunoscator", a precizat el.

Recent, Dorian Popa s-a despartit de iubita lui. "Am decis ca ar fi mai bine sa nu ne mai chinuim reciproc. Nu mai functionam, fiecare era cu drumul lui, cu cariera lui. Am zis ca ar fi mai bine sa ramanem doar prieteni. Suntem amici, chiar si azi am vorbit", a declarat el la "Happy Hour". "Inca nu sunt deschis pentru o relatie, trebuie sa treaca perioada de gratie", a adaugat el atunci.

De cealalta parte, Alina Eremia este foarte discreta in ceea ce priveste viata amoroasa, insa este convinsa ca va avea parte si de o poveste de dragoste: "Isi va face loc usor-usor in viata mea, mai ales ca vara iubirea si romantismul sunt in floare", spune tanara cantareata.

Desi a pus mereu pe primul plan proiectele profesionale, Alina a dezvaluit ca a trait o "iubire de-o vara":

"Acum cativa ani am avut parte de o astfel de escapada, de o iubire de-o vara. Am plecat impreuna cateva zile la mare. A fost foarte frumos si imi aduc aminte cu placere de acele zile de vara. Vorbesc despre asta si in versurile piesei care descriu un 'summer fling', o escapada la mare", si-a amintit ea.

Foto: ADRIAN ANECHIȚOAIE, VIVA

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni