• PRO TV
  • Sore si-a expus abdomenul intr-o tinuta super sexy. Cum arata de fapt actrita din "Pariu cu viata" fara nicio retusare

Sore si-a expus abdomenul intr-o tinuta super sexy. Cum arata de fapt actrita din "Pariu cu viata" fara nicio retusare

Sore si-a expus abdomenul intr-o tinuta super sexy. Cum arata de fapt actrita din "Pariu cu viata" fara nicio retusare

Sore are o silueta de invidiat si poate sa poarte orice fel de tinuta fara sa-si faca griji ca nu va arata bine.

Artista din LaLa Band a publicat pe contul sau de Facebook o fotografie de la o petrecere, unde a mers imbracata intr-o tinuta super sexy, care ii lasa abdomenul plat si tonifiat la vedere. Fotografia neretusata demonstreaza ca Sore nu are nevoie de nicio retusare in Photoshop pentru a arata perfect.

Intr-un interviu, Sore a dezvlauit care sunt secretele siluetei sale de invidiat. Actrita spune ca nu tine o dieta stricta si ca doar respecta niste reguli simple si are grija sa nu faca excese:

"Fac exercitii ca sa-mi mentin silueta, chiar si in pauzele de la filmarile pentru serial. Nu am tinut o dieta anume, insa nu mananc pana ma satur. Nu sunt innebunita dupa dulciuri, dar imi place painea si ma limitez la doua felii pe zi", spune Sore.

"Dimineata mananc un ou fiert, care imi da energie si imi tine de foame pana la pranz, iar seara iau cina cu cel putin trei ore inainte sa ma culc. Dimineata mai fac 20 de abdomene ca sa ma inviorez si ca sa imi tonific abdomenul, iar orele de dans pentru «Pariu cu viata» mi-au modelat armonios corpul", adauga tanara artista.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni