• PRO TV
  • Blondele din "Pariu cu viata", ispititoare in costum de baie. FOTOGRAFII cu Sore, Ana si Alexia

Blondele din "Pariu cu viata", ispititoare in costum de baie. FOTOGRAFII cu Sore, Ana si Alexia

Blondele din "Pariu cu viata", ispititoare in costum de baie. FOTOGRAFII cu Sore, Ana si Alexia

Fetele din LaLa Band si "Pariu cu viata" se pregatesc intens pentru o vara fierbinte. Pana atunci, insa, isi bucura fanii cu o sedinta foto sexy si un interviu acordat ProTV Magazin.

Sore Mihalache

- Ce inseamna vara pentru tine?
Atunci cand ma gandesc la vara, imi vin in minte tenul atins de soare, parul mai deschis la culoare, marea, prietenii si senzatia de libertate. Sunt o mare iubitoare a vacantelor in tarile calde asa ca indiferent daca vara aceasta imi voi face sau nu o vacanta, planuiesc sa imi iau cei mai apropiati prieteni si sa ii duc pe o plaja pustie cu rulota!

- Ce vei face in urmatoarele luni?Tti-ai facut deja planurile de vacanta? Unde vei petrece?
Lunile de vara vor insemna pentru mine, anul acesta, luni de muuulte concerte. Deja am foarte multe programate, imi doresc din suflet sa fie o vara plina pentru ca in luna iunie voi lansa si cel de-al patrulea single din cariera solo despre care va pot spune ca este electrizant, vom dansa cu totii pe el. Daca timpul imi va permite, voi pleca intr-o scurta vacanta de cateva zile, cel mai probabil undeva la mare.

- Cat de dependenta esti de soare? Mai ales ca te cheama "Sore"
Am soare in suflet permanent, mai ales pentru ca ma cheama Sore. Daca vorbim despre bronz, nu sunt adepta solarului, insa am descoperit de curand o crema organica autobronzanta pe care s-o folosesc pana voi reusi sa ma bronzez natural. Chiar si asa, folosesc factor de protectie 30 pe plaja, pentru ca sunt constienta cat de nociv este soarele in zilele noastre.



- Cate costume de baie ai in garderoba? Le preferi pe cele intregi sau pe cele din doua piese?
Am foarte multe costume de baie, dar care mi-au ramas mari. Asa ca vara ma prinde doar cu un singur costum nou nout, cel pe care il port si pe coperta revistei ProTV Magazin. In general, prefer costumele din doua piese, insa acesta m-a atras foarte mult datorita modelului iesit din comun.

- Crezi ca vara te indragostesti mai usor?
Nu neaparat, dar anotimpul acesta faciliteaza flirturile intre oameni pentru ca, asa cum am zis si mai devreme, toti avem senzatia de libertate mult mai accentuata.

- Esti o tipa indrazneata atunci cand iti place de cineva sau, mai degraba, astepti ca el sa faca primul pas?
Depinde de circumstante. Ca orice fata, imi place sa fiu curtata, dar in acelasi timp spun ce simt atunci cand e ceva puternic.




Ana Baniciu


- Ce vei face in vara asta? Pe unde vei pleca?
Eu imi doresc sa plec cat mai mult in turneu, daca as putea sa stau non stop in turneu alaturi de colegii mei, ar fi un vis! Am in plan si niste plecari in afara tarii, dar sunt de parare ca vacantele neplanuite sunt cele mai reusite. Asa ca astept propunerile colegilor mei ai vedem ce iese! In orice caz, se anunta o vara superba!

- Cat de mult iti plac costumele de baie? Si cate exemplare detii?
imi plac foarte mult si mai nou am achizitonat cateva foarte interesante, nu am foarte multe, dar nu este timpul pierdut...

- Esti dependenta de bronz? Mergi si la solar?
Imi place sa fiu bronzata, nu exagerat, dar mi se pare ca acea culoare maslinie este sexy! Am fost si la solar dar in timpul verii profit de soare si de vremea frumoasa de cate ori am ocazia! Bronzul natural nu se compara cu nimic altceva.

- Care a fost cea mai mare nebunie estivala de pana acum?
Nebunie… sunt destul de cumintica! Anul trecut la Vama Veche am stat o saptamana si am filmat pentru serial! A fost o experienta pe care cu siguranta eu si colegii mei nu o sa o uitam curand!

- Crezi ca vara te indragostesti mai usor? Esti indragostita?
Nu sunt indragostita, dar nu este timpul pierdut! Inca astept "printul", nu ma grabesc si sunt convinsa ca atunci cand va fi sa fie, o sa se merite toata asteptarea! Cu siguranta vara se leaga foarte multe idile, cine stie... Poate vara asta este cu noroc!




Alexia Talavutis


- Unde te vei distra in aceasta vara?
Inca nu mi-am luat biletul de avion pentru aceasta vacanta, dar stiu sigur ca voi merge intr-un loc unde voi fi inconjurata de palmieri, plaja si mare.

- Si cate costume de baie planuiesti sa iei cu tine?
Voi incerca sa ma limitez totusi la 4 costume de baie. Sunt fan "Victoria's Secret" si totodata un dusman al cardurilor atunci cand vine vorba despre comenzi online.

- Care a fost cea mai trasnita vacanta de pana acum?
Cea mai trasnita vacanta a fost la 19 ani, cand mi-am luat parintii de mana si i-am dus la Disneyland.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni