• PRO TV
  • Luna aceasta, vezi pe VOYO finalele UEFA Europa League, UEFA Europa Conference League, serialele Montecristo, The Fall și filmul Babardeală cu bucluc!

Luna aceasta, vezi pe VOYO finalele UEFA Europa League, UEFA Europa Conference League, serialele Montecristo, The Fall și filmul Babardeală cu bucluc!

Luna aceasta, vezi pe VOYO finalele UEFA Europa League, UEFA Europa Conference League, serialele Montecristo, The Fall și filmul Babardeală cu bucluc!

În mai, abonații VOYO au acces la noi seriale, filme de box office și finalele celor mai tari competiții sportive ale momentului. Filmele românești Babardeală cu bucluc, Complet necunoscuți, serialele The Fall, Montecristo sau Killing Eve sunt câteva dintre titlurile disponibile.

Thrillerul psihologic The Fall urmărește și examinează viețile a doi vânători – unul criminal în serie, care vânează victime în orașul Belfast, Irlanda de Nord, și celălalt este o detectivă recrutată de Poliția Metropolitană din Londră, ajunsă în Belfast pentru a pune mâna pe criminal. 

Câștigător al Ursului de Aur în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Berlin, lungmetrajul Babardeală cu bucluc sau porno balamuc spune povestea unei profesoare care își vede cariera și reputația amenințate după ce un video personal, cu conținut sexual, este publicat pe Internet. Silită să se întâlnească cu părinții elevilor ei, care îi cer demisia, aceasta refuză să cedeze în fața presiunilor lor.

Șapte prieteni se întâlnesc la cină, iar gazda propune un joc în care toată lumea pune telefoanele pe masă și citește cu voce tare mesajele primite în seara respectivă – SMS-uri, e-mail-uri, și va purta toate conversațiile pe speaker. Foarte repede, distracția se transformă într-o dramă plină cu surprize pentru că toți au secretele lor în Complet necunoscuți.

Printre titlurile noi disponibile pe VOYO luna aceasta se regăsesc: filmul Fast Charlie, serialele Montecristo și Killing Eve, dar și sezoane noi din: Elementary, Brokenwood Mysteries, Paw Patrol, Teenage Mutant Ninja Turtles sau Baby Shark’s Show.

În plus, ultima lună a primăverii aduce debutul unei noi comedii – Brigada Nimic, în care patru polițiști urmăresc cazurile mici și neînsemnate, întâlnirile hilare dintre mafioți, gospodine, falși guru, dealeri, pensionari, politicieni corupți și legile confuze. Într-o abordare plină de umor, Săgeată, Giovanni, Carmola și Toma încearcă să facă dreptate. Serialul va fi disponibil în avans pe VOYO.

Cele mai tari competiții sportive sunt luna aceasta pe VOYO. Finalele UEFA Europa League și UEFA Conference League sunt miercuri, 22 și 29 mai. Pe 25 mai, fanii fotbalului vor putea vedea pe platforma online finala Cupa Angliei, dar și Meciul Generației de Aur.

VOYO – Let’s VOYO!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni