• PRO TV
  • Care sunt cele mai noi filme și seriale de pe VOYO! Nu trebuie să le ratezi!

Care sunt cele mai noi filme și seriale de pe VOYO! Nu trebuie să le ratezi!

Care sunt cele mai noi filme și seriale de pe VOYO! Nu trebuie să le ratezi!

Noi filme și seriale cu povești uluitoare urmează să apară pe VOYO! Așa că, dacă ești în căutare de pelicule variate, îți oferim o invitație către producții cinematografice de neratat.

Iată ce este nou pe VOYO:

„Killing Eve”

Un serial recent, cu o notă mare pe IMDB: 8.1. Eve este o agentă a serviciilor de securitate foarte inteligentă, dar plictisită de slujba de birou care nu-i îndeplinește fanteziile de spion. Villanelle este o ucigașă talentată, care se agață de luxul pe care i-l oferă slujba ei violentă. Aceste două femei feroce, la fel de obsedate una de cealaltă, se vor înfrunta într-un joc de-a șoarecele și pisica, răsturnând thrillerul tipic de acțiune și spionaj.

Serialul va fi disponibil pe VOYO începând cu 17 mai.

„Brigada Nimic”

Un nou serial de comedie care te va ține cu sufletul la gură începe la PRO TV și pe VOYO: „Brigada Nimic”. Nu-l rata începând cu 20 mai.

Filmele săptămânii pe VOYO

Iar din seria filmele săptămânii, îți propunem trei pelicule pentru serile în care ai chef de stat pe canapea și mâncat popcorn.

Ruthless (2023). Un antrenor de liceu, a cărui fiică adolescentă a fost ucisă, ia problema în propriile mâini, urmărindu-i pe cei care i-au răpit o elevă pentru o operațiune de trafic de persoane. Disponibil AICI.

A simple favor (2018). Stephanie este o mamă singură cu un vlog despre creșterea copiilor care se împrietenește cu Emily, o femeie secretoasă din clasa superioară care are un copil la aceeași școală primară. Când Emily dispare, Stephanie își asumă sarcina de a investiga. Disponibil AICI.

Stormbreaker (2006). După moartea unchiului său, școlarul Alex Rider, în vârstă de 14 ani, este forțat de Divizia de Operațiuni Speciale a serviciului secret de informații britanic, MI6, să intre într-o misiune care va salva milioane de vieți. Disponibil AICI.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni