• PRO TV
  • (P) Funcțiile ascunse ale Nothing Phone

(P) Funcțiile ascunse ale Nothing Phone

(P) Funcțiile ascunse ale Nothing Phone

Ați auzit până acum de Nothing Phone? V-ați întrebat vreodată ce este așa special la el de s-a lansat drept „nothing”, fără niciun brand de renume? Sau poate pur și simplu vă doriți un nou telefon și nu știți ce să alegeți? Ei bine, aflați că acest articol vă este dedicat. În rândurile ce urmează vrem să vă prezentăm câteva funcții mai puțin cunoscute ale acestui smartphone. Fie că aveți deja telefonul și vreți să aflați mai multe, fie vreți să-l achiziționați și nu sunteți încă hotărât, cu siguranță informațiile aflate vă vor ajuta. Așa că, fără să mai stăm prea mult pe gânduri, să începem!

Nothing Phone, asemenea lui Oppo Reno 10, este un telefon ceva mai puțin cunoscut însă care surprinde cu funcțiile sale inovatoare. Există deja două modele lansate pe piață, așa că aveți din ce alege. Fie că vreți să vă folosiți smartphone-ul în mod obișnuit, fie că vreți să treceți la un nivel superior și să activați toate funcțiile sale, Nothing vă poate oferi ambele lucruri. Pentru a înțelege la ce ne referim, în continuare vom începe enumerarea funcțiilor ascunse promise și astfel, vă vom oferi toate detaliile de care aveți nevoie. La final, suntem siguri că vă veți convinge de utilitatea sa. Iată ce vă stă la dispoziție.

Prima funcție despre care vrem să vă vorbim ține de sistemul integrat Glyph. Glyph este format dintr-o serie de leduri ce se aprind în funcție de nevoi. Acestea sunt situate pe spatele Nothing Phone și vin într-o mulțime de jocuri de lumini. De la notificări până la alarme, puteți folosi Glyph pentru orice vă doriți. Însă, partea ascunsă este că acest sistem vă poate arăta și cât s-a încărcat bateria. Cât timp aveți telefonul la încărcat, doar întoarceți-l cu fața în jos și agitați-l puțin. Veți vedea cum Glyph se va aprinde și vă va arăta prin leduri cât de mult sau de puțin s-a încărcat device-ul. Tare, nu?

A doua funcție ascunsă spre care ne îndreptăm este game mode. Dacă vă numărați printre persoanele pasionate de gaming, aflați că Nothing Phone vă poate oferi o experiență completă. Pentru a activa această funcție trebuie să mergeți în setări și să o porniți. Apoi, vă veți putea bucura de jocurile pe telefon preferate în liniște, fără să fiți deranjat de apeluri, mesaje sau alarme.

Următoarea funcție se întoarce la sistemul Glyph. Acesta este atât de interesant încât nu merită lăsat deoparte din prima, de aceea vă și vorbim din nou despre el. Glyph vă poate impresiona și cu funcția de iluminare după muzică. Dacă vă doriți să ascultați melodiile preferate pe telefon sau poate vreți să personalizați notificările de la un anumit contact, aflați că puteți seta Glyph să lumineze după soneria sau melodia redată. Astfel, vă veți bucura de jocuri de lumini diverse ori de câte ori aveți ocazia.

Ne apropiem de final, dar mai avem o funcție de menționat până acolo. Penultima caracteristică menționată în acest articol ține de modul Lockdown. După cum bine știți, majoritatea smartphone-urilor permit deblocarea folosind amprenta, imaginea facială sau modelul touch. Însă, dacă vă doriți să dați un plus de securitate noului dumneavoastră Nothing Phone, puteți activa din setări modul Lockdown. Această funcție vă va lăsa să vă deblocați telefonul folosind doar codul unic PIN. După introducerea codului, veți putea folosi și cealaltă cale de deblocare setată, pentru un plus de siguranță. Așa, nu veți risca să vi se deblocheze vreodată telefonul fără permisiunea dumneavoastră.

Și iată-ne ajunși și la ultima funcție: personalizarea ecranului. Multe dintre telefoanele actuale permit personalizarea după bunul plac, însă Nothing Phone vă lasă să alegeți dintr-o mulțime de modele și imagini. Puteți să setați un nou stil al ceasului, să creați propria imagine de fundal sau chiar să grupați aplicațiile favorite într-un folder cu background distinct. Nu trebuie decât să vă lăsați imaginația să zboare și cu siguranță veți forma un aranjament foarte estetic.

Acestea fiind spuse, iată-ne ajunși la final. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de folos și că v-au ajutat să luați decizia potrivită. Pentru și mai multe detalii, nu ezitați să navigați mediul online. Vă dorim happy shopping și utilizare plăcută!

*Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.reda

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni