• PRO TV
  • Andreea Bostănică a dezvăluit cât câștigă din TikTok, după ce a fost criticată pentru luxul pe care îl afișează în online: „Eu am făcut în 15 minute cât faceți voi în trei luni”

Andreea Bostănică a dezvăluit cât câștigă din TikTok, după ce a fost criticată pentru luxul pe care îl afișează în online: „Eu am făcut în 15 minute cât faceți voi în trei luni”

Andreea Bostănică a dezvăluit cât câștigă din TikTok, după ce a fost criticată pentru luxul pe care îl afișează în online: „Eu am făcut în 15 minute cât faceți voi în trei luni”

Andreea Bostănică a făcut, de- alungul timpului, o adevărată avere cu ajutorul rețelelor de socializare, acolo unde este extrem de activă, în fiecare zi. Banii pe care i-a făcut i-au permis să își cumpere trei apartamente și un penthouse, dar și alte bunuri materiale de lux, pe care și le-a dorit.

Gallery

Datorită succesului pe care îl are pe TikTok, Andreea Bostănică a fost numită „regina TikTok-ului”. Platforma nu i-a adus doar fani și foarte mulți bani, ci i-a adus și multe comentarii răutăcioase, venite din partea unor persoane care, susține ea, sunt doar invidioase.

Andreea Bostănică le dă peste nas celor care îi lasă comentarii mai puțin frumoase

Nu de puține ori, Andreea Bostănică a fost pusă la zid, deoarece, pe rețelele de socializare, arată mereu toate lucrurile scumpe pe care și le cumpără, dar și surprizele costisitoare de care are parte.

Printre persoanele care se bucură pentru viața liniștită pe care o duce din punct de vedere financiar se numără și persoane care emit diverse păreri mai puțin frumoase despre ea. Recent, după ce s-a lovit de un nou val de comentarii mai puțin frumoase, Andreea Bostănică le-a transmis un mesaj dur celor care le-au emis.

Citește și:

​Creatoarea de conținut este de părere că persoanele care îi lasă comentarii mai puțin frumoase sunt doar invidioase, deoarece și-ar dori să facă banii pe care îi face ea, atât de repede.

Andreea Bostănică întoarce banii cu lopata

Nici de această dată, Andreea Bostănică nu a vrut să spună câți bani face în urma activității din mediul online, însă, a dat de înțeles că suma este una extrem de mare.

În urmă cu puțin timp, sătulă să tot fie criticată, a mărturisit că rețelele de socializare o ajută să facă, în doar câteva minute, banii pe care cei care o critică îi fac în mai multe luni.

Citește și:

„Ce să zic dragilor? Voi îmi dați hate, eu am făcut în 15 minute cât faceți voi în trei luni. De fapt, cred că mai mult. Ce să faci? Asta e viața. Eu vă iubesc! Dați hate în comentarii! Este foarte amuzant, pentru că oamenii mă urăsc fără niciun motiv, iar eu mă simt cu adevărat rău pentru ei. Mă simt rău și asta este amuzant.

Voi, invidioșilor, mi-e milă de voi, sincer! Mi-e milă de voi! Să vă ajute Dumnezeu! Îmi dau seama ce viață tristă aveți. Voi trăiți tot cu viața mea, dar asta este. De asta sunt eu aici. De asta am făcut eu, în 20 de minute, cât nu faceți voi în trei luni de muncă”, a transmis Andreea Bostănică, în mediul online.

Sursa foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni