• PRO TV
  • Daniel Nuță, în rolul unui gangster local într-un film de groază. Producția va fi prezentată la Cannes

Daniel Nuță, în rolul unui gangster local într-un film de groază. Producția va fi prezentată la Cannes

Daniel Nuță, în rolul unui gangster local într-un film de groază. Producția va fi prezentată la Cannes

Daniel Nuță, cunoscut publicului din România pentru rolul din serialul „Groap”, a acceptat o nouă provocare. El va juca alături de actori străini în filmul de groază „Pinocchio: Carved From Darkness”, care este o interpretare deosebită a poveștii despre băiețelul din lemn.

Gallery

​Scrisă de Paulie Siegel, această întorsătură întunecată a poveștii clasice a lui Carlo Collodi din 1883 îl vede pe sculptorul Geppetto sculptând o păpușă asemănătoare cu fiul său, recent decedat, dintr-un bloc de lemn aruncat la locul crimei și blestemat de Agatha, membră a unui cult întunecat., scrie variety.com

Pe măsură ce Pinocchio se transformă într-un ucigaș răzbunător, un adolescent pe nume Charlie și mama lui Nancy ajung în oraș în căutarea unui nou început. Între timp, un detectiv pe nume Georgina începe să investigheze crimele Agatei. Personajele se împletesc cu niște consecințe tragice.

Distribuția îl va include pe Peter Stormare („John Wick: Capitolul 2”) în rolul lui Geppetto, Vicki Berlin („Triunghiul tristeții”) în rolul lui Nancy, mama aproape alcoolică a adolescentului Charlie. Daniel Nuta („Watcher”) îl va juca pe Ronnie, un gangster local care se implică în cercul de liceu al lui Charlie.

Grupul de distribuție și producție din Dubai, Oceana Studios, va prezenta filmul de groază „Pinocchio : Carved From Darkness” la Festivalul de Film de la Cannes.

Filmul va fi regizat de Joona Tena („Superfurball”).

„Folosim premisa poveștii clasice pentru a realiza un film de groază modern, dar unul cu empatie, deoarece Pinocchio al nostru este sculptat din rău, dar hrănit cu afecțiune. Va fi o călătorie cinematografică captivantă prin frică, în timp ce se va ocupa de teme precum doliul și legăturile de familie rupte”, spune regizoarea.

Filmările vor începe la începutul anului 2025, data lansării fiind preconizată pentru vară. 

„Lucruri uimitoare se întâmplă anul acesta, susținute de @oceanastudios și @dannysawaf #vickiberlin #peterstormare”, a scris Daniel Nuță pe pagina sa de socializare, dând de înțeles că este încântat de această nouă colaborare. 

​Vara aceasta, PRO TV aduce o veste bună pentru toți fanii serialului „Groapa”, unde Daniel Nuță joacă rolul principal. 
Înapoi în GROAPA. Ediția TV. este surpriza pregătită pentru telespectatori! O versiune refăcută, cu o dinamică diferită, care le va aduce tuturor celor de acasă o perspectivă narativă îmbogățită, va putea fi urmărită la PRO TV, dar și pe VOYO!

Sursă foto: Instagram/ Daniel Nuță 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni