• PRO TV
  • La ce valoare se ridică casa lui Florin Piersic din Cluj Napoca, situată pe malul Someșului. Suma piperată la care se ridică locuința

La ce valoare se ridică casa lui Florin Piersic din Cluj Napoca, situată pe malul Someșului. Suma piperată la care se ridică locuința

La ce valoare se ridică casa lui Florin Piersic din Cluj Napoca, situată pe malul Someșului. Suma piperată la care se ridică locuința

De câțiva ani, Florin Piersic și soția sa, Anna Torok, s-au mutat la Cluj, acolo unde duc o viață liniștită în casa lor situată pe malul Someșului. La ce valoare se ridică imobilul?

Gallery

Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, este unul dintre cei mai apreciați actori români, cu o carieră de peste șase decenii în lumea teatrului și filmului.

Cât valorează casa lui Florin Piersic din Cluj Napoca

În prezent, Florin Piersic și soția lui, Anna Torok, duc o viață liniștită în Cluj-Napoca. Cei doi locuiesc într-o casă cochetă, vopsită în culoarea galben, situată pe malul Someșului.

Locuința, care a fost renovată recent, valorează peste 200.000 de euro, fiind situată pe o stradă liniștită din centrul orașului.

Îndrăgitul actor este îndrăgostit de orașul Cluj Napoca, însă a precizat că Bucovina face parte din el, pentru că este locul în care a crescut.

Citește și:

„Sunt foarte legat de ţara asta. Sunt foarte legat de oamenii cu care mă întâlnesc, pe care îi iubesc, și mai ales de cei care sunt buni. Doresc ca oamenii din jurul meu să fie buni. Să fie aşa cum îmi doresc eu să fie şi aşa cum îmi doresc eu să fiu până în ultima zi a vieţii mele.

Dacă aş putea, din nou, m-aş întoarce pe Strada Bolintineanu, numărul 10, în Cluj, unde locuiam cu părinţii mei, să fiu din nou cu ei, acolo, la cină. Să mâncăm, să ne bucurăm, să o îmbrăţişez pe mama mea şi să-i spun: tu ai fost, eşti şi rămâi sufletul meu. Asta aş fi dorit, dacă aş fi avut o maşină a timpului.

Toate locurile din România sunt în sufletul meu, dar trebuie să spun că Bucovina, pentru mine, este locul în care am copilărit şi în care părinţii m-au dus până la vârsta de 22 de ani. Gândiţi-vă că, până la 22 de ani, eu nu am văzut marea. N-am ştiut ce e aia să mergi la mare, dar mergeam în Bucovina, la rudele mele, la unchii mei, la nepoţii pe care i-am crescut pe lângă mine. Am cunoscut locuri grozave acolo, în Bucovina”, povestea Florin Piersic, potrivit Viva.ro.

Citește și:

Mesajul lui Florin Piersic pentru fanii săi

„Scumpilor şi prea dragilor mei, celor care m-aţi purtat în gândurile voastre, m-aţi înconjurat cu atâta grijă si iubire, acum când tocmai s-a terminat Săptămâna Mare, vă spun Hristos a Înviat! Cu această ocazie, vă dau şi o veste: ”Sunt viu” şi asta datorită minunaţilor doctori care mă îngrijesc”, a transmis actorul, potrivit news.ro, citat de rtv.net.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni