• PRO TV
  • Cum arată casa lui Florin Piersic din Cluj. Actorul are o locuință cochetă, situată pe malul Someșului

Cum arată casa lui Florin Piersic din Cluj. Actorul are o locuință cochetă, situată pe malul Someșului

Cum arată casa lui Florin Piersic din Cluj. Actorul are o locuință cochetă, situată pe malul Someșului

Florin Piersic duce o viață liniștită în Cluj, alături de soția lui, Anna Torok, acolo unde s-a retras după ce aparițiile sale publice au devenit tot mai rare. Iată cum arată casa în care locuiește maestrul.

Gallery

De câțiva ani, Florin Piersic s-a mutat la Cluj, alături de soția lui. Casa în care cuplul locuiește este situată pe o stradă din centrul orașului.

Imagini cu locuința lui Florin Piersic din Cluj-Napoca

Îndrăgitul actor are o carieră de peste șase decenii în lumea teatrului și filmului românesc. În ultimii ani, actorul a urcat tot mai rar pe scenă și a anunțat, chiar de ziua lui de naștere, că se pregătește să se retragă din lumea artistică.

În prezent, Florin Piersic și soția lui, Anna Torok, duc o viață liniștită în Cluj-Napoca. Cei doi locuiesc într-o casă cochetă, vopsită în culoarea galben, situată pe malul Someșului.

Locuința pare renovată recent, judecând după acoperișul nou și culoarea zidurilor.

Cu câțiva ani în urmă, actorul a trecut printr-o situație neplăcută, s-a judecat cu vecina care locuiește la parter, din cauza unor lucrări de renovare.

„Eu am dăruit tuturor numai lucruri frumoase, am dorit să înnobilez pe toţi cei care sunt în jurul meu, să le transmit gânduri frumoase, bune. N-am spus nimănui nici ‘du-te mai încolo, n-am dat cu subsemnatul niciodată despre niciun coleg sau prieten sau neprieten de-al meu, am fost întotdeauna un urmaş demn al părinţilor, al mamei mele, pe care nu doar că am iubit-o, am adorat-o. Mama mea a fost o sfântă', spunea actorul, în urmă cu ceva timp, pentru Mediafax.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni