• PRO TV
  • Andreea Tonciu îi dă voie fiicei sale să pozeze fără haine. Vedeta nu se opune ca Rebecca să îi calce pe urme: „O să pozeze cum a pozat mămica ei”

Andreea Tonciu îi dă voie fiicei sale să pozeze fără haine. Vedeta nu se opune ca Rebecca să îi calce pe urme: „O să pozeze cum a pozat mămica ei”

Andreea Tonciu îi dă voie fiicei sale să pozeze fără haine. Vedeta nu se opune ca Rebecca să îi calce pe urme: „O să pozeze cum a pozat mămica ei”

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu au împreună o fetiță, în vârstă de șapte ani. Fosta concurentă ”Survivor All Stars” este extrem de permisivă cu ea, considerând că, în acest fel, fata ei se va dezvolta frumos și armonios.

Gallery

Recent, Andreea Tonciu a fost invitată în cadrul unui podcast, unde a vorbit despre lucrurile pe care i le va permite fiicei sale, atunci când aceasta se va face mai mare.

Andreea Tonciu își va lăsa fiica să pozeze

Andreea Tonciu a devenit cunoscută în urmă cu mai mulți ani, după ce a pozat în rubrica „Fata de la pagina 5”. De atunci, este o prezență constantă pe micile ecrane și se bucură de atenția unui număr mare de persoane.

Recent, Andreea Tonciu a fost invitată în cadrul unui podcast, unde a făcut o serie de declarații controversate. Aceasta a mărturisit că, dacă fata ei va dori să pozeze provocator, așa cum și ea a făcut, îi va permite acest lucru.

Citește și:

„Normal! De ce să nu-i dau voie? Normal că, dacă copilul meu o să vrea să fie sexy și o să pozeze cum a pozat mămica ei, de ce nu? Dacă ești sexy și pozezi sexy asta înseamnă că faci ceva greșit?! Nu! Vedetele mari, de afară, fac chestia asta”, a spus Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu ar mai poza, încă o dată, fără haine

Deși este căsătorită și are un cppil, Andreea Tonciu a mărturisit că ar repeta experiența. Cu toate acestea, ceea ce o împiedică din a face acest lucru este faptul că nu mai arată ca în tinerețe, atunci când apărea în reviste.

Mai mult decât atât, nu se rușinează cu ceea ce a făcut și, de asemenea, mărturisește că nu se gândește la ceea ce vor spune colegii de școală ai fiicei sale, atunci când o vor vedea pe Internet, dezbrăcată.

Citește și:

„Nu mi-a fost niciodată rușine de nimic din ce am făcut eu. Crezi că am fost singura? Mi-a plăcut! Îmi place și acum. Dacă mai aveam corpul ăla și acum, pozam.Corpul îl am, dar nu mai sunt eu 90-60-90.

Știu că nu mai e normal să fac asta, pentru că am un copil acasă și sunt căsătorită, dar vrei să-ți zic ceva? Pozele sunt pe tot internetul. Dacă mă vede fiica mea sau dacă mă văd copiii de la școală, de la fiica mea, ce făceam eu acum câțiva, care e problema că mai fac și în 2024?” a mai spus fosta concurentă ”Survivor All Stars”.

 

Sursa foto: Instagram

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni