• PRO TV
  • Martorii crimei din Crângași, dezvăluiri cutremurătoare! Ce au putut face agresorii în timp ce bărbatul bătut cu bestialitate își dădea ultima suflare

Martorii crimei din Crângași, dezvăluiri cutremurătoare! Ce au putut face agresorii în timp ce bărbatul bătut cu bestialitate își dădea ultima suflare

Martorii crimei din Crângași, dezvăluiri cutremurătoare! Ce au putut face agresorii în timp ce bărbatul bătut cu bestialitate își dădea ultima suflare

O crimă îngrozitoare a avut loc pe o stradă din cartierul Crângași. Doi băieți, de 16 și 20 de ani, au bătut cu brutalitate un bărbat de 46 de ani. Din cauza rănilor grave, acesta din urmă s-a stins din viață.

Scandalul a izbucnit în apropierea Parcului Crângași, după ce bărbatul de 46 de ani a fost chemat de către fiica sa vitregă din cauza faptului că alte două tinere voiau să o bată. În timpul discuțiilor dintre cele trei fete, băieții care erau cu ele s-au luat la ceartă cu bărbatul, pe care l-au fugărit, ulterior, pe străzi.

Momentul în care cei doi tineri îl lovesc pe bărbat, aflat pe jos, cu două scânduri de lemn, a fost filmat de către un participant la trafic și postat, ulterior, pe o rețea de socializare.

Un martor povestește că bărbatul începuse să se învinețească și că nu mai mișca.

„L-au lovit și jos și după au fugit, au dispărut în parc pe acolo. Nu mai mișca deloc, începuse să se învinețească. Era înconjurat de oameni, câțiva de la Poliția Locală îi făceau respirație.”, a spus un martor, potrivit stirileprotv.ro.

Cei doi agresori s-au predat la Secția 20 de Poliție, iar la audieri au recunoscut cele întâmplate. Rudele lor susțin că a fost vorba despre legitimă apărare.

„Deci copilul a fost amenințat cu o macetă, cu o șurubelniță și copilul a alergat tot Parcul Crângași. Din cauza la o fată, din cauza nepoatei. A luat un par de la copac și i-a dat în cap. - Ală i-a bagat mâna în gât lui nepotă-miu. Dacă i-a bagat mâna în gât ce era să facă copilul minor? Ei s-au aparat. Autoapărare, logic!”, a spus o persoană apropiată unuia dintre agresori, conform sursei amintite.

Foto: Știrile PROTV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni