• PRO TV
  • Scene sfâșietoare la căpătâiul Monicăi, tânăra de 17 ani care a murit în accidentul din Timișoara. Mama fetei nu s-a dezlipit de sicriu: „Prințesa mea...”

Scene sfâșietoare la căpătâiul Monicăi, tânăra de 17 ani care a murit în accidentul din Timișoara. Mama fetei nu s-a dezlipit de sicriu: „Prințesa mea...”

Scene sfâșietoare la căpătâiul Monicăi, tânăra de 17 ani care a murit în accidentul din Timișoara. Mama fetei nu s-a dezlipit de sicriu: „Prințesa mea...”

Monica urmează să fie condusă pe ultimul drum, însă familia ei încă nu realizează că moartea acesteia este, cu adevărat, reală. Mama tinerei încă speră ca totul să fie un coșmar din care să se trezească!

Gallery

​Un accident tragic a avut loc în apropiere de Timișoara! Un tânăr de 19 ani care abia își luase permisul auto a pierdut controlul mașinii în care se afla alături de prietena lui și a produs o coliziune fatală. Monica, tânăra de 17 ani care se afla cu el în autovehicul, a murit pe loc din cauza impactului puternic.

Acum, familia Monicăi trece prin clipe extrem de dificile, deoarece urmează să o înmormânteze pe tânăra. Mama fetei abia își poate reveni din șoc și susține că, indiferent de pedeapsa pe care o va primi șoferul, nu va fi suficientă pentru fapta comisă.

„Prințesa mea nu mai e. A murit din cauza lui. Mi-a distrus fata. El face închisoare, scapă, dar fata mea putrezește în mormânt”,  a declarat mama fetei la căpătâiul Monicăi.

La priveghi, femeia nu s-a dezlipit de sicriul în care este depus sicriul fiicei sale. 

Sursă foto: Facebook, Instagram, TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni