• PRO TV
  • Soția lui Cristi Tănase, acuzații șocante la adresa fostului fotbalist! Ce a putut spune Adina Maria după ce a obținut ordin de restricție împotriva lui: „A strâns-o pe mama de gât!”

Soția lui Cristi Tănase, acuzații șocante la adresa fostului fotbalist! Ce a putut spune Adina Maria după ce a obținut ordin de restricție împotriva lui: „A strâns-o pe mama de gât!”

Soția lui Cristi Tănase, acuzații șocante la adresa fostului fotbalist! Ce a putut spune Adina Maria după ce a obținut ordin de restricție împotriva lui: „A strâns-o pe mama de gât!”

Adina Maria, soția lui Dodel, a obținut în urmă cu doar câteva zile un ordin de restricție împotriva fostului fotbalist, iar acum face acuzații dure la adresa lui!

Gallery

​Cristi Tănase și Adina Maria au depus actele de divorț! Soția fostului fotbalist a spus, în mod public, că acesta consumă frecvent alcool și substanțe psihoactive, ceea ce îl făcea să devină violent atât verbal, cât și fizic.

De curând, femeia a obținut un ordin de restricție pentru ea și fiica sa, împotriva acestuia, dar problemele au continuat chiar și în aceste condiții. Se pare că fostul fotbalist nu a încetat să meargă la ele, iscând astfel un scandal monstru.

Adina Maria a povestit, de curând, prin ce clipe de coșmar a trecut chiar de Paște, când Cristi Tănase a venit la ea „extrem de agitat” și a „început să lovească ușa de la apartament cu pumnii și picioarele”.

„M-am căsătorit cu fotbalistul Cristi Tănase în luna octombrie, anul trecut. Avem împreună o fetiță pe care am născut-o acum două luni. În ultima perioadă, soțul meu a început să fie extrem de violent. Face scandal, țipă, urlă, distruge obiecte prin casă… Toate astea deoarece consumă mult alcool și substanțe psihoactive. Toată violența soțului a început să o simtă și fetița noastră de doar 6 săptămâni, care este agitată, tresare și se sperie în somn. În seara zilei de Paște, soțul meu a venit la locuința noastră din Pitești, unde stăm cu chirie. Era extrem de agitat, a început să lovească ușa de la apartament cu pumnii și picioarele și mă înjura continuu. Țipa, urla în fața ușii. Iar când am deschis și i-am zis să tacă să nu sperie copilul, Cristi a făcut scandal și mai mare”, a spus femeia la un post TV.

Mai mult decât atât, femeia a spus că în acel moment fostul fotbalist s-a și năpustit asupra mamei ei, pe care a strâns-o de gât. Scandalul a continuat, mai explică Adina, atunci când l-a chemat pe fratele său, iar Cristi Tănase a început să spargă mai multe obiecte din casă.

„În acest timp, mama mea urca pe scări. Ea trebuia să mă ajute cu cea mică. Soțul meu a intrat în casă, a continuat să fie violent, s-a repezit la mine, m-a îmbrâncit, iar pe mama mea a strâns-o de gât. M-am speriat foarte tare și îmi era frică să nu se întâmple ceva mai grav. Așa că l-am chemat pe fratele meu, care era în mașină, pentru că o adusese pe mama la mine. Fratele meu a venit, m-a ascuns în dormitor, acolo unde se afla fiica mea care se trezise. Soțul meu a distrus leagănul fetiței, a scos televizorul din perete și a vrut să îl sargă. A scos tocul de la ușă, a trântit pătuțul fetiței, fără să verifice dacă era fetița acolo sau nu”, a mai explicat aceasta.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni