• PRO TV
  • Încă o rochie neîncăpătoare pentru formele Salmei Hayek. Ținuta în care a fost ovaționată la Cannes

Încă o rochie neîncăpătoare pentru formele Salmei Hayek. Ținuta în care a fost ovaționată la Cannes

Încă o rochie neîncăpătoare pentru formele Salmei Hayek. Ținuta în care a fost ovaționată la Cannes

Oriunde își face apariția, Salma Hayek întoarce toate privirile… mai ales când poartă o rochie decoltată! De data aceasta, la Festivalul de Film de la Cannes actrița a fost spectaculoasă într-o rochie cu umerii goi.

În vârstă de 57 de ani, Salma Hayek a spulberat concurența pe covorul roșu la premiera filmului “Emilia Perez”, de la Cannes. Toate privirile au fost ațintite asupra ei. Vedeta a bifat un look perfect într-o superbă rochie neagră din paiete, cu umerii goi.
Accesorizata cu bijuterii opulente, încălțată cu o pereche de sandale aurii, Salma a fost admirată îndelung.

​Sursa foto: Getty Images

Actrița a mai bifat încă o apariție la evenimentele din cadrul Festivalului, într-o superbă rochie lila.

​Deși mai are puțin până la 60 de ani, Salma Hayek continuă să fascineze cu chipul ei veșnic tânăr.

Invitată într-un podcast, Salma a mărturisit că nu a folosit niciodată botox și că apelează la aparatele cu radiofrecvență pentru remodelare corporală, pe lângă meditație.
“Pentru a-mi ajuta corpul și pentru a depăși problemele medicale, am descoperit meditația. Pot să meditez ore întregi și nu simt cum trece timpul, e amuzant. Simt energia cum se mișcă și dansează în interiorul meu, am o mulțime de senzații”, a spus Salma Hayek.

Gallery

Totuși, Salma Hayek are și o metodă mai… practică de înfrumusețare: “Apelez foarte mult la aparatele cu radiofrecvență și funcționează extrem de bine pe mine. Plus meditația. Câteodată oamenii îmi spun: ‘Doamne, arăți iar de 20 de ani!”
Aceste aparate folosesc curenți electrici de înaltă frecvență pentru afecțiuni ale pielii, cum ar fi acneea, ridurile, celulita și porii dilatați. Aparatele produc căldură care accentuează creșterea colagenului, fluxul sanguin și circulația către zona afectată.

Salma crede că meditația o ajută să aibă rezultate mai bune cu aceste aparate: “Cei de la salon mi-au spus că nu au aceleași rezultate cu restul oamenilor care folosesc aparatele. Când nu mai meditez o perioada, nu doar că îmi cade fața, dar începe să “cadă” totul – mi se accentuează problemele de sănătate – hernia, durerea de gât, de coape, gleznele. Încep să mă rup”, spune Salma Hayek.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni