• PRO TV
  • Petrecere de pomină pentru Liam! Fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc a împlinit doi ani: „Copilul acesta este rupt dintr-o poveste”

Petrecere de pomină pentru Liam! Fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc a împlinit doi ani: „Copilul acesta este rupt dintr-o poveste”

Petrecere de pomină pentru Liam! Fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc a împlinit doi ani: „Copilul acesta este rupt dintr-o poveste”

Liam, fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc, a împlinit doi ani. Părinții i-au organizat o petrecere de zile mari, în natură.

Gallery

​Ce mare a crescut Liam, fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc sunt doi părinți împliniți și fericiți. Au împreună doi băieței.

Duminică a fost zi de mare sărbătoare în familia lui Reghe, fiul său, Liam, din relația cu Corina Caciuc, a împlinit doi ani. VEZI FOTOGRAFIILE CU LIAM ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS

Micuțul s-a bucurat de o petrecere în pădure, locul fiind amenajat în cel mai mic detaliu, cu personaje din desene animate. Liam a moștenit trăsăturile mamei sale și ochii tatălui, de un albastru ca cerul.

Citește și:

Laurențiu Reghecampf, urare pentru fiul său

Antrenorul i-a urat un sincer „La mulți ani!” fiului său pe rețelele de socializare, acolo unde a publicat o fotografie cu micuțul Liam, în care apare și Corina Caciuc.

„La mulți ani, iubitul meu Liam”, a scris Laurențiu Reghecampf pe Instagram.

Frumusețea cu care Liam a fost înzestrat nu a putut fi trecută cu vederea de internauți, iar comentariile nu au întârziat să apară:

„Copilul acesta este rupt dintr-o poveste! Este frumos tare/ La mulți ani, Liam/ La mulți ani minunați!/ La mulți ani, copil frumos!/ La mulți ani, Liam, ești un copil frumos. Dar Corina cât este de frumoasă, felicitări Corina și Laurențiu”, sunt doar câteva dintre comentariile de la postarea cu micuțul Liam.

Mai mult, la petrecere ar fi fost prezentă și Asiana Peng, viitoarea noră a lui Laurențiu Regehcampf, partenera lui Luca, fiul cel mare al antrenorului. Tânăra a publicat pe InstaStory o fotografie cu micuțul Liam, de la petrecere.

Citește și:

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni