• PRO TV
  • Laurențiu Reghecampf a postat primele imagini cu fiul său și al Corinei Caciuc. Cei doi și copiii lor au ieșit la plimbare, la primele ore ale dimineții

Laurențiu Reghecampf a postat primele imagini cu fiul său și al Corinei Caciuc. Cei doi și copiii lor au ieșit la plimbare, la primele ore ale dimineții

Laurențiu Reghecampf a postat primele imagini cu fiul său și al Corinei Caciuc. Cei doi și copiii lor au ieșit la plimbare, la primele ore ale dimineții

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Corina Caciuc a născut al doilea copil al ei și al lui Laurențiu Reghecampf. Până de curând, antrenorul nu a postat nimic nou-născut, prima reacție venind din partea Corinei, imediat după naștere.

Gallery

Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor. La începutul lunii aprilie, familia acestuia s-a mărit cu încă un membru, iubita acestuia născând al doilea copil.

Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf au ieșit la plimbare cu copiii

Atât Corina, cât și Laurențiu Reghecampf sunt extrem de discreți în ceea ce privește viața lor și postează imagini cu locurile în care merg și cu copiii lor destul de rar. 

Citește și:

​După o perioadă de absență de pe rețelele de socializare, Laurențiu Reghecampf a postat un filmuleț cu cei doi fii ai săi și ai Corinei Caciuc, în timp ce se plimbau, la primele ore ale dimineții.

Micuțul era plimbat în cărucior, așa că nu i s-a putut vedea chipul foarte bine, însă ce au sesizat internauții este ce familie frumoasă și fericită formează (VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS)

Ce nume au ales Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf pentru al doilea copil

Așa cum era de așteptat, Laurențiu Reghcampf și Corina au ales ca și al patrulea băiat al antrenorului să aibă un prenume care să înceapă cu litera „l”. Deși l-au ținut secret o bună perioadă de vreme, în cele din urmă, în cadrul unui interviu, fostul soț al Anamariei Prodan l-a dezvăluit.

„Venirea pe lume a lui Landon Abram este pentru noi un moment de fericire, de împlinire și rezultatul iubirii dintre noi doi. Eu nu am spus asta decât celor apropiați, care se bucură din suflet alături de noi. Ce comentează alții nu este problema mea”, a spus Laurențiu Reghecampf, conform Cancan

Citește și:

​Comentariul lui Laurențiu Reghecampf a venit la doar câteva zile de când Anamaria Prodan i-a adus noi acuzații acestuia. Scandalul dintre ei este departe de a se încheia, iar divorțul încă nu a fost pronunțat.

Cu toate acestea, antrenorul preferă să nu discute public despre acest aspect sensibil al vieții sale, alegând să stea mai retras și să nu mai apară atât de mult în lumina reflectoarelor.

Sursa foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni