• PRO TV
  • Anamaria Prodan și Ronald Gavril își duc relația la nivelul următor. Femeia de afaceri a ținut totul secret până acum: „Ne bucurăm”

Anamaria Prodan și Ronald Gavril își duc relația la nivelul următor. Femeia de afaceri a ținut totul secret până acum: „Ne bucurăm”

Anamaria Prodan și Ronald Gavril își duc relația la nivelul următor. Femeia de afaceri a ținut totul secret până acum: „Ne bucurăm”

Anamaria Prodan pare mai îndrăgostită ca niciodată de când a început să aibă o relație cu Ronald Gavril. În urmă cu ceva timp, cei doi au decis să își ducă relația la un nou nivel și au spus public despre ce este vorba.

Gallery

Nici Anamaria Prodan și nici Ronald Gavril nu pierd timpul și se ocupă, în liniște, re relația lor. Chiar dacă cei doi se afișează împreună constant, sunt multe aspect ale relației lor pe care puțini le știu.

Anamaria Prodan și Ronald Gavril își construiesc o casă împreună

Amândoi au cariere de succes atât în România, cât și în Statele Unite ale Americii și au decis ca, din motiv ce amândoi petrec mult timp este ocean, să aibă o casă doar a lor. Prin urmare, au început să lucreze la acest proiect și așteaptă ca totul să fie gata, pentru a se putea muta.

„Lucrăm împreună. Ne bucurăm unul de altul. În momentul acesta ne facem casă în America. O decorăm amândoi. Avem foarte multe de făcut. Facem împreună antrenament. Suntem minunați și ne înțelegem perfect. Ronald se înțelege foarte bine și cu copiii. Suntem o familie de vis”, a mărturisit Anamaria Prodan, conform Viva.

Mesajul transmis de Anamaria Prodan, după ce Corina Caciuc a născut a doua oară

Duminică, 31 martie, Corina Caciuc, iubita lui Reghecampf, a născut al doilea copil al ei și al antrenorului. Anamaria Prodan a oferit câteva declarații după evenimentul din familia fostului ei soț, punctând cât este de fericită alături de Ronald Gavril.

Impresara a mărturisit că relația ei cu Ronald Gavril este atât de frumoasă și merge atât de bine, încât nu o mai interesează nimic din ceea ce ține de trecutul ei. Mai mult decât atât, a precizat că speră ca Laurențiu Reghecampf să nu își abandoneze copiii pe care îi are cu Corina Caciuc, așa cum a făcut cu fiul lor și să nu mai fie deranjată în legătură cu întrebări despre evenimentele care au loc în viața fostului soț.

 

Sursa foto: Instagram  

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni