• PRO TV
  • Anamaria Prodan a apărut într-o ipostază îngrijorătoare. Femeia de afaceri nu a mai putut face față durerilor insuportabile: „N-am dormit deloc”

Anamaria Prodan a apărut într-o ipostază îngrijorătoare. Femeia de afaceri nu a mai putut face față durerilor insuportabile: „N-am dormit deloc”

Anamaria Prodan a apărut într-o ipostază îngrijorătoare. Femeia de afaceri nu a mai putut face față durerilor insuportabile: „N-am dormit deloc”

Anamaria Prodan are, de fiecare dată, apariții impecabile, dar nu s-a ferit din a le arăta fanilor și momentele mai grele prin care a trecut.

Gallery

Recent, Anamaria Prodan a apărut, pe micile ecrane, într-o ipostază în care rar este văzută. Impresara a fost filmată în timp ce stătea în pat, întinsă, fiindu-i foarte greu să se dea jos.

Anamaria Prodan a rămas în pat din cauza stărilor de rău

Anamaria Prodan este o fire extrem de activă, mărturisind că doarme maximum trei ore pe noapte. Prin urmare, de cele mai multe ori, este într-o formă de invidiat, iar ultimele imagini cu ea au stârnit îngrijorarea celor din jur.

Femeia de afaceri nu se putea da jos din pat, acuzând dureri de stomac și de cap, dar atât de mari, încât îi era teamă se coboare, pentru ca aceasta să nu se agraveze.

„Nu mă simt bine, mă doare stomacul și capul, nu m-am mișcat de aici. Știi cum sunt? Praf. Nu știu ce e, habar n-am (…) N-am dormit deloc aseară. Bine că v-ați distrat măcar voi! Mi-e cumplit de frică să mă mișc, așa de tare mă doare stomacul, tot”, a spus Anamaria Prodan, în cadrul emisiunii sale.

Cum se menține Anamaria Prodan, la 51 de ani

Anamaria Prodan pare să nu îmbătrânească, iar, după despărțirea de Laurențiu Reghecampf, a slăbit și arată mai bine ca niciodată.

În cadrul unui podcast în care a fost invitată, Anamaria Prodan a mărturisit că ceea ce o ajută să arate atât de bine este gena, deși are un stil de viață destul de haotic și doarme foarte puțin pe noapte.

„Toate femeile din familia Prodan arătau foarte bine. Bunica mea, la 80 de ani arăta de 60. Mama arăta fabulos. Eu împlinesc 51 de ani, nu-i arăt niciodată. E o chestie de familie. Toate femeile familiei Prodan așa au fost”, a mărturisit Anamaria Prodan.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni