• PRO TV
  • Laurențiu Reghecampf a dat-o în judecată pe Anamaria Prodan. Antrenorul înearcă să anuleze un proces câștigat de impresară

Laurențiu Reghecampf a dat-o în judecată pe Anamaria Prodan. Antrenorul înearcă să anuleze un proces câștigat de impresară

Laurențiu Reghecampf a dat-o în judecată pe Anamaria Prodan. Antrenorul înearcă să anuleze un proces câștigat de impresară

Laurențiu Reghecampf tace și face. Extrem de discret în ceea ce privește divorțul de Anamaria Prodan, antrenorul nu se lasă până nu își face dreptate și, recent, i-a deschis acesteia un nou proces.

Gallery

Nu doar Anamaria Prodan i-a deschis procese pe bandă rulantă lui Laurențiu Reghecampf, ci și antrenorul i-a făcut același lucru. De data aceasta, își vrea numele de familie înapoi și nici pe fiul său, Laurențiu Reghecampf Junior, nu vrea să îl mai vadă în emisiuni televizate.

Laurențiu Reghecampf a dat-o în judecată pe Anamaria Prodan

Pe lângă procesele ce au ca subiect principal defăimarea și afectarea imaginii publice a sa și a Corinei Caciuc, Reghecampf nu vrea ca femeia de afaceri să îi mai poarte numele de familie și nici ca fiul lor să mai apară la televizor, pe motiv că ar putea spune adevărul despre el.

Conform unor surse apropiate celor doi, Reghecampf și Corina Caciuc îi cer despăgubiri Anamariei Prodan pentru imaginile apărute cu iubita antrenorului, dar și pentru faptul că imaginea le-a fost pătată, în urma declarațiilor acesteia.

„Reghecampf cere bani, despăgubiri, pentru că au apărut poze compromițătoare și imagini video cu Corina Caciuc. În alte procese, antrenorul cere bani, pe motiv că Anamaria i-ar fi distrus imaginea, cere și Corina Caciuc bani, căci tot Anamaria ar fi de vină, că au apărut pozele compromițătoare din trecutul ei, în presă.

Pe de altă parte, Reghe face notificări peste notificări, să-și blocheze băiatul, pe Laurențiu Jr, să apară în filmele în care are rol și joacă impecabil, de frică că poate spune adevărul copilul”, au spus surse apropiate Anamariei Prodan, conform Click.

Anamaria Prodan a câștigat dreptul de a păstra numele Reghecampf

Deși Laurențiu Reghecampf își vrea numele de familie înapoi, aceleași surse au declarat că acest lucru este cam greu de obținut, deoarece impresara a câștigat, în instanță, dreptul de a-l păstra.

Mai mult decât atât, Laurențiu Reghecampf și-ar dori ca procesul cu Anamaria Prodan să se încheie cât mai repede, sperând ca acesta să nu fie pronunțat din vina lui.

„Face procese să ia înapoi numele de Reghecampf, deși Anamaria a câștigat, deja, în instanță, numele, unde s-a dovedit că, la acest nume, a avut o contribuție majoră în a-l face cunoscut pe antrenor.

Reghecampf mai cere judecătorilor ca divorțul să se pronunțe din orice vină, mai puțin a lui, lucru hilar, căci el este cel ce a fost mereu în centrul scandalurilor cu iz sexual și el a părăsit domiciliul conjugal”, au mai sursele menționate anterior.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni