• PRO TV
  • Anamaria Prodan, reacție acidă, după ce Laurențiu Reghecampf a dat în judecată din nou: „Speră că iau bani de la noi”

Anamaria Prodan, reacție acidă, după ce Laurențiu Reghecampf a dat în judecată din nou: „Speră că iau bani de la noi”

Anamaria Prodan, reacție acidă, după ce Laurențiu Reghecampf a dat în judecată din nou: „Speră că iau bani de la noi”

Anamaria Prodan nu poate răsufla ușurată, deoarece, deși pare că și-a găsit sufletul pereche, nu a scăpat de procesele cu Laurențiu Reghecampf. Antrenorul i-a deschis mai multe procese și urmează să se vadă la tribunal.

Gallery

Se pare că va mai dura mult și bine până când situația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecmapf se va încheia. Cei doi vor ajunge, din nou, la tribunal, iar impreara nu este deloc încântată de acest lucru.

Anamaria Prodan nu îl iartă pe Laurențiu Reghcampf

Deși, în ultima perioadă, Anamaria Prodan nu prea a mai vorbit despre Laurențiu Reghecampf, se pare că problemele dunt departe de a se încheia. După ce a aflat că fostul ei soț a dat-o, din nou, în judecată, aceasta a avut o reacție dură la adresa acestuia.

Concret, femeia de afaceri nu vrea să mai audă de el și de Corina Caciuc, numind-o, în continuare, „amantă”. De asemenea, susține că amândoi au dat-o în judecat, deoarece vor să obțină bani de pe urma ei.

„Acest bărbat a fost proiectul de diplomă al vieții mele. Luat cu nota maximă. Ce a făcut după din viața și cariera lui este doar problema lui. A noastră nu mai este de foarte mulți ani”, a spus Anamaria Prodan, conform Click.

Anamaria Prodan nu vrea să mai audă nimic de fostul soț

Până în momentul în care divorțul nu va fi pronunțat și toate procesele vor fi închise, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu își vor încheia socotelile.

Impresara nu vrea să mai audă nimic de fostul ei soț și se bucură de tot ceea ce realizează în fiecare zi, alături de iubitul și de copiii săi.

„Unde sunt eu și copiii mei astăzi? Ce realizăm noi zi de zi ? Cât de sus ne-am ridicat și unde este Reghe? Pe nicăieri, dat afară, exact cum vedem de peste tot, cu procese deschise non-stop.

Cât despre Reghe, să-i dea Dumnezeu sănătate, liniște și să fie fericit. Să-și crească copiii, cum mereu zic, și să vadă dacă va mai reuși în următoarele 10 vieți să facă o unime din ce eu am construit pentru el”, a mai spus Anamaria Prodan.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni