• PRO TV
  • Ce spun apropiații despre Ionela, tânăra de 25 de ani care a murit împreună cu iubitul ei într-un accident de motocicletă: „O mână de om care a sărit mereu în ajutorul semenilor ei”

Ce spun apropiații despre Ionela, tânăra de 25 de ani care a murit împreună cu iubitul ei într-un accident de motocicletă: „O mână de om care a sărit mereu în ajutorul semenilor ei”

Ce spun apropiații despre Ionela, tânăra de 25 de ani care a murit împreună cu iubitul ei într-un accident de motocicletă:  „O mână de om care a sărit mereu în ajutorul semenilor ei”

Ionela și George și-au pierdut viața duminică, 19 mai, într-un cumplit accident de motocicletă petrecut în județul Vaslui, în apropiere de comuna Codăești. Cei doi formau un cuplu de mai mulți ani și adesea explorau România pe două roți.

În accident au fost implicate trei vehicule, două motociclete înregistrate în județele Sibiu și Galați, precum și un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de o tânără de 19 ani, din comună Codăești, județul Vaslui.

„La sosirea echipajelor de intervenţie au fost găsite patru victime, trei dintre acestea aflându-se în stare de inconştienţă. Atât motocicletele, cât şi autoturismul au fost cuprinse de flăcări”, informează ISU Vaslui. Flăcările s-au extins şi la vegetaţia de pe marginea drumului.

Imagini video de la locul accidentului au fost publicate pe grupul de facebook „Ultima Ora- Stiri Vaslui”.

​În urma evenimentului rutier a rezultat decesul a trei persoane, respectiv a celor doi conducători de motocicletă, în vârstă de 27 și 35 de ani, din județele Galați și Iași, precum și a unei femei de 25 de ani, din Galați, pasager pe motocicletă, potrivit IPJ Vaslui.

Ionela Bercea era din localitatea Târgu Bujor, județul Galați, dar locuia cu iubitul ei în Iași. Ionela a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa Iași. Ea era cunoscută pentru activitatea sa de voluntar la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” din Suceava. Apropiații ei sunt în stare de șoc: 

„Pierderea cuiva drag ne amintește să prețuim mai mult viața. Nu se știe niciodată ce ne rezervă ziua de mâine. Ionela Bercea, ai fost un suflet minunat și vei rămâne în amintirea noastră...Dumnezeu să îi odihnească în pace. Condoleanțe familiilor îndurerate!”;
„Dumnezeu să îi odihnească în liniște! Îmi amintesc cu drag momentele petrecute cu tine, Ionela! O fată de nota 10! Rămâi în amintirea mea! Odihnă veșnică!”
„Ionela Bercea, o mână de om care a sărit mereu în ajutorul semenilor ei și a dorit să facă bine în lume. Dumnezeu să vă ierte, suflete blânde! Condoleanțe familiei și multă putere de a trece prin această încercare grea!”; sunt doar câteva dintre mesaje postate de cei care i-au cunoscut pe Ionela și George.

Gallery

​Printre ultimele sale postări pe rețelele sociale este mesajul: „Viața este o călătorie frumoasă”. Ea a scris aceste cuvinte în ziua când a împlinit 25 de ani, publicând și o fotografie unde este împreună cu prietenii, lângă două motociclete.

Care este starea de sănătate a şoferiţei de 19 ani implicate în accidentul rutier de la Codăești

Șoferința de 19 ani, care se afla în mașină, a suferit mai multe răni, dar starea ei este stabilă. 

„Starea ei este bună. A avut câteva contuzii faciale, torace și genunchi. De la noi a plecat la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași pentru consult neurochirurgic”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi, potrivit bzi.ro

Sursă foto: Facebook 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni