• PRO TV
  • Brigada Nimic, serialul săptămânii pe VOYO! Vezi și alte titluri pe care NU ai voie să le ratezi

Brigada Nimic, serialul săptămânii pe VOYO! Vezi și alte titluri pe care NU ai voie să le ratezi

Brigada Nimic, serialul săptămânii pe VOYO! Vezi și alte titluri pe care NU ai voie să le ratezi

VOYO pregătește noi surprize și săptămâna aceasta! Noi filme și seriale cu povești uluitoare sunt disponibile.

Începând cu data de 20 mai 2024, la PRO TV și pe VOYO, va fi difuzată Brigada Nimic - o comedie savuroasă, care îi va face pe toți cei de acasă să se bucure de fiecare secundă petrecută în fața televizorului.

Filmele și serialele săptămânii pe VOYO

· Brigada Nimic

Premiera serialului Brigada Nimic va putea fi urmărită luni seară de la 20:30 în același timp pe VOYO și la PRO TV! La finalul difuzării primului episod, abonații VOYO se vor putea bucura de următoarele 2 episoade din comedie înainte ca ele să apară la TV.

Brigada Nimic este o comedie savuroasă în care patru polițiști luptă împotriva lumii interlope din București: Săgeată, Giovanni, Carmola și Toma.

Lumea interlopă din Bucureștiul zilelor noastre nu este și nici nu a fost vreodată ca cea a New York-ului. Pe străzile capitalei nu vedem pistolari care luptă împotriva Poliției sau urmăriri ca în filmele de acțiune. Aici avem toate șansele să găsim mici escroci, la colțul străzii, mici traficanți sau mici bande locale care fac contrabandă. Cuvântul cheie este: ”mic”. Iar Brigada Nimic trebuie să lupte fix împotriva acestei lumi a criminalității… reduse, cu resurse… reduse, dar cu mult umor.

· One Ranger - Un texan în Londra (2023)

One Ranger este un film thriller de acțiune din 2023, scris și regizat de Jesse V. Johnson, care spune povestea ranger-ul din Texas Alex Tyree, recrutat de serviciile secrete britanice, care trebuie să urmărească și să împiedice un terorist periculos să atace Londra.

· Paradise Highway - Contrabandă periculoasă (2021)

Paradise Highway spune povestea unei șoferițe de camion care a fost nevoită să facă contrabandă cu mărfuri ilicite pentru a-și salva fratele de o bandă de deținuți periculoși. Cu agenții FBI pe urmele ei, conștiința lui Sally este pusă la încercare atunci când pachetul final se dovedește a fi o adolescentă.

· Ride On - Ține-te bine! (2023)

În Ride On un cascador ratat și calul său cascador devin peste noapte o senzație pe rețelele de socializare atunci când lupta lor reală cu recuperatorii de datorii devine virală.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni