• PRO TV
  • Andreea Tonciu, prima reacție, după ce s-a spus că divorțează de Daniel Niculescu. Fosta asistentă TV a recunoscut tot adevărul: „Nu vreau să mint”

Andreea Tonciu, prima reacție, după ce s-a spus că divorțează de Daniel Niculescu. Fosta asistentă TV a recunoscut tot adevărul: „Nu vreau să mint”

Andreea Tonciu, prima reacție, după ce s-a spus că divorțează de Daniel Niculescu. Fosta asistentă TV a recunoscut tot adevărul: „Nu vreau să mint”

Andreea Tonciu este căsătorită, de opt ani, cu Daniel Niculescu, bărbatul căruia i-a dăruit și o fetiță. Cei doi trăiesc o viață lipsită de griji, în Dubai, iar fosta concurentă Survivor All Stars se laudă cu traiul de vis de care se bucură.

Gallery

​Nu de puține ori, s-a spus că Andreea Tonciu și Daniel Niculescu divorțează, însă, adevărul se pare că este altul. Recent, în cadrul unui podcast la care a fost invitată, aceasta a mărturisit că nu se pune problema de așa ceva, chiar dacă ea este cea care începe certurile.

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu nu divorțează

La fel de sinceră pe cât a obișnuit și până acum, Andreea Tonciu a mărturisit că ea este cea vinovată pentru certurile care apar în cuplu. Cu toate acestea, nici ea și nici soțul ei nu își doresc să divorțeze, deoarece tensiunile dintre ei dispar cât ar bate din palme.

Mai mult decât atât, Andreea Tonciu și soțul ei nu au avut niciodată discuții despre separare, deoarece problemele dintre ei nu au fost niciodată atât de mari.

Citește și:

„Niciodată nu s-a pus problema de divorț. Nu am avut astfel de probleme. Avem certuri săptămânale, nu vreau să mint, dar să zic să divorțăm, niciodată. Scandalul în familie începe de la mine. Eu sunt cu nervii, dar, la cât de nebună sunt și cât de nervoasă sunt și cât țip, peste un minut nu mai am nimic. Mă relaxez foarte repede”, a spus Andreea Tonciu, în cadrul unui podcast.

Daniel Niculescu nu este un soț romantic

Fosta asistentă de televiziune se bucură de toate bunurile materiale pe care și le dorește. De la poșete, la mașini, Andreea Tonciu își cumpără absolut tot ceea ce vrea și se răsfață ori de câte ori are ocazia.

Deși a recunoscut că are tot ceea ce vrea, nu se bucură de romantismul soțului, deoarece nu este genul de persoană care să facă gesturi drăguțe. Cu toate acestea, nu pare deranjată, deoarece sunt alte lucruri care compensează.

Citește și:

„Nu mai face așa acum. Nu îmi aduce flori, doar de ziua mea. Nu mă trezesc într-o zi normală să-mi aducă mie o floare, nu e genul de om. Deocamdată nu a greșit încât să-mi aducă flori. Cred că trebuie să mai treacă ceva timp, să mai greșească sau probabil îi este frică de soția lui, că e nebună și nu o să greșească niciodată”, a mai declarat Andreea Tonciu.

Sursa foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni