• PRO TV
  • Probleme cu soția? Moroșanu a spus ce se întâmplă în mariajul lui în prezent: „Trebuie să discuți, să comunici”

Probleme cu soția? Moroșanu a spus ce se întâmplă în mariajul lui în prezent: „Trebuie să discuți, să comunici”

Probleme cu soția? Moroșanu a spus ce se întâmplă în mariajul lui în prezent: „Trebuie să discuți, să comunici”

Recunoscut la nivel mondial și considerat drept unul dintre cei mai buni luptători pe care i-a avut vreodată România, Cătălin Moroșanu s-a făcut remarcat în ultimii ani și la show-ul Survivor, acolo unde a participat inclusiv la sezonul All Stars din 2024.

Gallery

​Ajuns la aproape 40 de ani, vârstă pe care o va împlini în această vară, celebrul luptător a vorbit despre mariajul său, dezvăluind că este într-o relație cu soția lui încă de pe vremea când ei aveau 16-17 ani.

Chiar dacă formează un cuplu de mai bine de 20 de ani, Cătălin Moroșanu a dat de înțeles că lucrurile în mariajul lui nu au funcționat mereu perfect și că a mai avut probleme cu soția.

„Mereu se întâmplă lucruri într-o căsnicie, adică am fi ipocriți să spunem: «Mamă, numai lapte și miere». Nu există așa ceva! Dar faptul că am fost de mici, ea avea 16 ani, eu 17 ani, faptul că am crescut împreună, faptul că ne-am modificat comportamentele, faptul că ne-am acceptat așa cum am fost noi ne-a fost mai ușor să știm cine suntem.

Am crescut împreună, ne-am crescut unul pe altul. De exemplu, o femeie care are acum 30 și ceva de ani, e cam greu să mai accepte un bărbat lângă ea cum e el, că noi, bărbații, suntem mai copii. Îți dai seama, o femeie independentă, are 34 de ani, are banii ei, mereu găsești câte un defect, că nu e perfect”, a spus Cătălin Moroșanu pentru Cancan.

Faimosul luptător român a dezvăluit că într-o relație cel mai important este ca bărbatul și femeia să comunice foarte mult și să existe înțelegere din partea amândurora. Altfel, un mariaj nu are cum să reziste în timp.

„La noi a fost altfel, am fost de mici, am crescut, ne-am modelat unul pe altul, au venit copiii, copiii au fost foarte importanți, pentru că ne-au stabilizat relația. Am învățat mereu din greșeli, am făcut și compromisuri. Georgiana a acceptat viața mea, că mereu am plecat la București și tot timpul în gale și meciuri și așa mai departe.

Acum suntem prieteni, pentru că într-un cuplu trebuie să existe prietenie, ești prietenă cu bărbatul, că stați împreună în același loc și mergeți în viață, că altfel nu merge povestea. Trebuie să discuți, să comunici foarte deschis, să bârfești, că bârfa este foarte importantă într-o relație de cuplu”, a mai afirmat Cătălin Moroșanu.

Sursa foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni