• PRO TV
  • "Milioane de femei cu inima frântă!" Cel mai sexy bărbat din lume nu mai e singur! Cine e noua iubita a lui Momoa, pe care fanele au confundat-o cu fiica sa

"Milioane de femei cu inima frântă!" Cel mai sexy bărbat din lume nu mai e singur! Cine e noua iubita a lui Momoa, pe care fanele au confundat-o cu fiica sa

"Milioane de femei cu inima frântă!" Cel mai sexy bărbat din lume nu mai e singur! Cine e noua iubita a lui Momoa, pe care fanele au confundat-o cu fiica sa

După divorțul de Lisa Bonet, Jason Momoa nu a avut, până acum, nicio iubită oficială. Desi se știe că a avut o relație de scurtă durată cu actrița Eiza Gonzalez, “Aquaman” nu a avut nicio apariție publică oficială alături de aceasta.

Acum, Jason Momoa recunoaște că este într-o relație! Ba, mai mult, actorul a postat imagini alături de noua sa iubită, Adria Arjona. Actrița, cunoscuta din filmul Hit Man, este cu 12 ani mai tânără decât Momoa – are 32 de ani. “Aquaman” a postat o imagine în care o îmbrățișează pe Adria. “Sunt într-o relație de ceva vreme. Veți afla în curând”, le spunea Momoa fanelor sale.

Gallery

Culmea, fanele au confundat-o pe noua iubită cu fiica acestuia, Lola. “Iubita ta seamănă prea mult cu Lola”, i-au scris acestea, unele chiar crezând că își îmbrățișează fiica.

“Sunt milioane de femei cu inima frântă acum în întreaga lume”, au făcut fanele haz de necaz pe pagina lui de Instagram.
“Desigur că suntem fericite pentru tine, Jason… dar nu chiar din toată inima”, a comentat o fană.

Ca și Momoa, Adria a mai fost căsătorită – aceasta a ajuns la altar în 2019 cu avocatul portoricano-american Edgardo Canales.
Actrița este cunoscută pentru rolurile sale din Emerald City (2017), Anathema Device în adaptarea TV a lui Good Omens (2019) și Bix Caleen din Andor (2022). A mai jucat și alături de Glen Powell în filmul Hit Man din 2023.

În ianuarie 2024, Jason Momoa și Lisa Bonet și-au finalizat divorțul, inclusiv custodia celor doi copii adolescenți ai lor și modul în care își împart bunurile.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni