• PRO TV
  • O adolescenta din China uimeste lumea. Isi vinde virginitatea pentru un iPhone 4!

O adolescenta din China uimeste lumea. Isi vinde virginitatea pentru un iPhone 4!

O adolescenta din China uimeste lumea. Isi vinde virginitatea pentru un iPhone 4!

O adolescenta din China isi ofera virginitatea in schimbul unui iPhone 4, conform site-ului chinezesc de stiri Biznewschina. Tanara a postat recent pe Weibo, o retea sociala ce asemanatoare Twitter-ului, ca este in cautarea unei persoane dispuse sa-i dea un iPhone 4, in schimbul unor servicii sexuale.

Potrivit articolului, visul fetei este de a avea un  iPhone 4, iar tatal ei refuza cu vehementa sa-i cumpere unul. Drept urmare, fata si-a postat o poza pe internet alaturi de unele informatii cu caracter personal si s-a oferit sa-si vanda virginitatea in schimbul unui smartphone Apple.

Astfel, raspunsurile au inceput sa apara, unele persoane au spus ca nu merita schimbul, iar altele glumesc spunand ca ar trebui sa astepte pana in septembrie cand Apple va lansa iPhone 5.

Desigur, exista si posibilitatea ca cineva sa-i fi spart contul si sa posteze in locul ei. Daca nu, acesta ar fi cel de-al doilea caz in care un adolescent este dispus sa faca sacrificii majore pentru un gadget de la Apple. La inceputul acestui an un chinez si-a vandut un rinichi (pe piata neagra) pentru care a primit 3400 de dolari, bani cu care si-a cumparat un iPad 2.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni