• PRO TV
  • Kelly Rowland, în pragul unei crize de furie la Festivalul de la Cannes. Cum a fost surprinsă pe covorul roșu

Kelly Rowland, în pragul unei crize de furie la Festivalul de la Cannes. Cum a fost surprinsă pe covorul roșu

Kelly Rowland, în pragul unei crize de furie la Festivalul de la Cannes. Cum a fost surprinsă pe covorul roșu

Kelly Rowland, fosta colegă a lui Beyonce în trupa Destiny’s Child, și-a pierdut controlul pe covorul roșu de la Cannes. Paparazzii nu au ratat momentul și au surprins criza de nervi a cântăreței.

Apariția lui Kelly Rowland pe covorul roșu la Cannes a fost umbrita de un incident neplăcut. Artista a avut o altercație cu o persoană din staff-ul festivalului, deși motivul încă nu este cunoscut. Kelly a fost surprinsă în vreme ce își îndreptă degetul amenințător către o femeie din staff și aparent țipa la ea.

Gallery

​Sursa foto: Profimedia, Getty Images

Reacția lui Kelly vine la doar câteva săptămâni după ce vedeta a părăsit emisiunea The Today Show, unde era invitată și co-prezentatoare, motivele ei fiind neclare. S-a spus că a plecat înainte de a co-prezenta restul emisiunii Today alături de prezentatoarea Hoda Kotb deoarece era nemulțumită de camera ei de machiaj, forțând-o pe Rita Ora să intervină în ultimul moment.

Cu toate acestea, surse apropiate acesteia au afirmat că Kelly a părăsit de fapt emisiunea din cauza 'lipsei de respect' arătate de co-prezentatoarea Savannah Guthrie, care a întrebat-o în mod agresiv despre Beyoncé, în loc să o întrebe despre ceea ce venise să promoveze - noul ei film, Mea Culpa.

@paolatravell Kelly Rowland apparently experienced a clash with a security personnel on the prestigious Cannes Film Festival red carpet.l today Cr: melle_cess #kellyrowland #Film #redcarpet #cannes #fyp #beyhive #paolatravell #beyonce ♬ An der schönen, blauen Donau, Op. 314 - RIAS-Symphonie-Orchester & Ferenc Fricsay

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni