• PRO TV
  • Motivul pentru care Ben Affleck nu a mers cu Jennifer Lopez la premiera filmului „Atlas”. Unde l-au surprins paparazzii pe actor

Motivul pentru care Ben Affleck nu a mers cu Jennifer Lopez la premiera filmului „Atlas”. Unde l-au surprins paparazzii pe actor

Motivul pentru care Ben Affleck nu a mers cu Jennifer Lopez la premiera filmului „Atlas”. Unde l-au surprins paparazzii pe actor

Zâmbitoare și cu verigheta pe deget, dar fără Ben Affleck la premiera noului ei film! Jennifer Lopez nu l-a avut alături pe soțul ei la evenimentul care a avut loc la „The Egyptian Theathe Hollywood” din Los Angeles.

Gallery

De câteva săptămâni, presa străină scrie că cuplul e la un pas de divorț și că acesta ar fi și motivul pentru care nu se mai afișează atât de des împreună. Paparazzii au fost pe fază și au aflat însă care a fost motivul pentru care Ben Affleck a lipsit de la premiera filmului „Atlas”, în care joacă soția sa. 

Câștigătorul premiului Oscar a fost fotografiat pe platoul de filmare al peliculei „The Accountant 2” în după-amiază în care J Lo pășea pe covorul roșu. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Jennifer Lopez a arătat spectaculos la eveniment, într-un set din două piese alb-negru semnat Greta Constantine. Deși și-a lăsat acasă inelul masiv de logodnă cu diamant, J Lo a apărut cu verigheta pe deget.

Primele zvonuri despre despărțire au apărut la începutul lunii mai, când Jennifer Lopez a participat singură la Met Gala, în ciuda faptului că era unul dintre copreședinții evenimentului.

CITEȘTE ȘI:

La acea vreme, o sursă a declarat pentru TMZ că Ben Affleck nu a putut participa la cea mai mare noapte a modei, deoarece era ocupat din nou cu filmarea peliculei sale „The Accountant 2”. La scurt timp, publicația a relatat că cei doi locuiesc separat, Affleck fiind cazat într-o casă la mai puțin de 30 de minute de conacul lor din Beverly Hills.

„Ni s-a spus că Affleck și-a revenit în privința idilei reînviate și fulminante și știe că pur și simplu nu sunt compatibili (…) Dacă ar exista o modalitate de a divorța pe motiv de nebunie temporară, el ar face-o”, a declarat o persoană din interior pentru Page Six cu câteva ore înainte de premiera „Atlas”.

„Simte că ultimii doi ani au fost doar un vis febril, iar acum și-a revenit și înțelege că nu are cum să funcționeze”, a adăugat sursa.

Deși niciunul dintre cei doi nu a vorbit public despre starea căsniciei lor, vedeta din „Hustlers” a dat „like” unei postări care detaliază calitățile unui partener care duc adesea la relații nesănătoase, cum ar fi cineva care „nu are integritate și siguranță emoțională”, „nu-ți respectă timpul” și nu are „abilități de comunicare”.

 Foto: Getty Images/ Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni