• PRO TV
  • "S-a terminat! Se îndreaptă spre divorț!" Jennifer Lopez și Ben Affleck nu s-ar mai înțelege, iar actorul ar fi plecat de acasă

"S-a terminat! Se îndreaptă spre divorț!" Jennifer Lopez și Ben Affleck nu s-ar mai înțelege, iar actorul ar fi plecat de acasă

"S-a terminat! Se îndreaptă spre divorț!" Jennifer Lopez și Ben Affleck nu s-ar mai înțelege, iar actorul ar fi plecat de acasă

Toată lumea adoră să îi vadă împreună, iar fanii s-au bucurat enorm când Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au reluat relația, la 18 ani după ce au fost la un pas să ajungă în fața altarului. În 2022 nu au mai ratat momentul și au devenit soț și sotie. Însă, de câteva zile circulă zvonuri conform cărora cuplul se îndreaptă spre divorț.

Publicația britanică Daily Mail citează o sursă apropiată celor doi, care spune că pur și simplu cei doi nu mai reușesc să se înțeleagă, iar Ben Affleck ar fi plecat deja de acasă.

Pare ciudat, în condițiile în care cei doi își declară public dragostea cu orice ocazie și la orice eveniment. Dar jurnaliștii britanici susțîn că J Lo și Ben Affleck nu au mai fost văzuți împreună în public de 7 săptămâni. Diva latino a mers singură la super evenimentul de fashion Met Gala, ceea ce pare, într-adevăr, ciudat.

lope

Este greu de crezut totuși că zvonurile sunt adevărate, însă sursa citată de Daily Mail susține că despărțirea este sigură.

"S-a terminat! Se îndreaptă spre divorț! Acum el se concentrează pe munca lui și pe copiii lui. Ben s-a mutat deja și probabil că va trebui să vândă casa de vis pe care au petrecut-o doi ani căutând-o. Nu vor înceta niciodată să se iubească, dar ea nu-l poate controla, iar el nu o poate schimba. Nu ar fi putut dura", spune sursa.

Gallery

Decizia lui Jennifer de a-și lansa documentarul The Greatest Love Story Never Told, care a relatat povestea ei de dragoste cu Ben, a pus, se pare, o presiune asupra căsătoriei celor doi. Artista a investit 20 de milioane de dolari din banii ei pentru a-și vedea visul devenit realitate - realizarea unui film semi-autobiografic, This is me now.

„Ben nu ar încerca niciodată să înăbușe visele lui Jennifer sau să-i spună că nu poate face ceva care să-i avanseze cariera, chiar dacă ea îl poate controla destul de mult”, mai spune sursa.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni