• PRO TV
  • Jennifer Lopez, zeiță absolută în cea mai importantă noapte a modei: acoperită de perle și cristale, într-o rochie fabuloasă

Jennifer Lopez, zeiță absolută în cea mai importantă noapte a modei: acoperită de perle și cristale, într-o rochie fabuloasă

Jennifer Lopez, zeiță absolută în cea mai importantă noapte a modei: acoperită de perle și cristale, într-o rochie fabuloasă

Jennifer Lopez a avut o apariție memorabilă la cel mai important eveniment de fashion al anului – Met Gala. În acest an, tema galei a fost “Garden of time” (Gradina timpului), bazată pe cea mai nouă expoziție a Muzeului Metropolitan din New York: “Sleeping Beauties: Reawakening Fashion.”

Met Gala este, într-un fel, și o competiție între marii designeri, care își demonstrează creativitatea și originalitatea îmbrăcandu-și vedetele preferate. În fiecare an, evenimentul reunește nume importante din lume modei, muzicii și a filmului, dar nu numai.

Considerat cel mai important eveniment de moda al anului, Met Gala are în fiecare an câte o temă, pe care marii designeri încearcă să o interpreteze într-o manieră cât mai originală și extravagantă.

Anul acesta, Jennifer Lopez a fost una dintre cele mai admirate vedete.

Diva latino a defilat într-o spectaculoasă rochie Schiaparelli, cusuta manual în 800 de ore de muncă, care a avut ca inspirație un… fluture. Cu machiaj discret, natural, cu părul aranjat într-un coc stilizat, Jennifer Lopez a pus perfect rochia în valoare.

Cu un decolteu impresionant, cu 2,5 milioane de aplicații cusute manual și transparentă, rochia a transformat-o pe artistă în una din cele mai admirate și fotografiate vedete ale serii.

Diva și-a completat look-ul cu bijuterii de la Tiffani&Co.

Gallery

Nu rata GALARIA FOTO să vezi cele mai spectaculoase ținute de la ediția din acest an a MET GALA.

Sursa foto: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni