• PRO TV
  • Jennifer Lopez și Ben Affleck, cuplul perfect pe covorul roșu. Diva latino, senzațională într-o rochie imprimată cu semnele zodiacale

Jennifer Lopez și Ben Affleck, cuplul perfect pe covorul roșu. Diva latino, senzațională într-o rochie imprimată cu semnele zodiacale

Jennifer Lopez și Ben Affleck, cuplul perfect pe covorul roșu. Diva latino, senzațională într-o rochie imprimată cu semnele zodiacale

Fiecare apariție a lui Jennifer Lopez pe covorul roșu este un adevărat spectacol. La 54 de ani, diva latino poartă ținute la fel de îndrăznețe ca în urma cu 30 de ani… și îi vin la fel de bine. La premiera noului ei film “This is me… now: A Love Story”, J Lo a fost însoțită de Ben Affleck pe covorul roșu.

În fața camerelor foto, cei doi nu s-au sfiit să își arate dragostea prin gesturi tandre și priviri cu subînțeles. Și de data aceasta, Jennifer Lopez a bifat un look perfect, din toate punctele de vedere.

Aceasta și-a făcut apariția pe covorul roșu într-o rochie cu corset, cu un decolteu impresionant. De la talie în jos, rochia este transparentă, iar la poale are imprimate semnele zodiacale.

Gallery

J Lo a dezvăluit că noul album, filmul muzical și un nou documentar au costat-o 20 de milioane de dolari… bani scoși din propriul buzunar. Însă, vestea bună este că o rețea de streaming a cumpărat deja proiectul, așa că cel puțin o parte din bani i-a scos :)

Diva latino a radiat pe covorul roșu alături de soțul ei, Ben Affleck, care a sprijinit-o din toate punctele de vedere la realizarea ultimelor sale proiecte.

Sursa foto: GETTY IMAGES

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni