• PRO TV
  • Fața nevăzută a lui Jennifer Lopez. Diva, filmată cu ochii în lacrimi, necoafată și fără machiaj

Fața nevăzută a lui Jennifer Lopez. Diva, filmată cu ochii în lacrimi, necoafată și fără machiaj

Fața nevăzută a lui Jennifer Lopez. Diva, filmată cu ochii în lacrimi, necoafată și fără machiaj

Jennifer Lopez și-a arătat și latura “umană” în cel mai recent documetar. Diva latino, care este o perfecționistă și mereu arată impecabil, i-a uimit pe fani cu sinceritatea ei în “The Greatest Love Story Never Told”, noul ei documentar.

J Lo și-a arătat vulnerabilitatea în fața camerelor de filmat, atunci când a vorbit despre actualul soț, dar și despre relațiile ei din trecut. Necoafată și machiată minimalist sau chiar deloc, artista și-a pus sufletul pe tavă în cel mai nou proiect.

“Au fost oameni în viața mea care mi-au spus Te iubesc, dar apoi nu au făcut lucrurile pe care le implică aceste cuvinte. Înseamnă că ai ajuns la capătul puterilor atunci când alegi să pleci din relație și să spui “Gata, nu mai pot!”, a mărturisit J Lo în noul documentar, fără însă să specifice care dintre foștii ei parteneri a avut un comportament abuziv.

Vedeta a povestit că și-a dat seama în ce situație delicată se află în momentul în care terapeutul a întrebat-o ce ar face dacă fiica ei ar fi într-o relație abuzivă. “Era atât de clar. Ei i-aș spune să renunțe la relație și să nu se uite în urmă, dar pentru mine să fac asta era atât de complicat”.

Gallery

​Sursa foto: Profimedia, Amazon Prime

“Nu e deloc plăcut să fii manevrată așa de un bărbat. Nu am fost într-o relație în care să fiu bătută, slavă Domnului, dar cu siguranță am fost manipulată, pe lângă alte lucruri neplăcute. Dure. Lipsite de respect!”, a mai spus J Lo.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni