• PRO TV
  • Italianul-fenomen, care a înnebunit TikTok-ul. Cine e Mahmood, cântărețul pe care îl doresc atât femeile, cât și bărbații

Italianul-fenomen, care a înnebunit TikTok-ul. Cine e Mahmood, cântărețul pe care îl doresc atât femeile, cât și bărbații

Italianul-fenomen, care a înnebunit TikTok-ul. Cine e Mahmood, cântărețul pe care îl doresc atât femeile, cât și bărbații

Alessandro Mahmoud, cunoscut sub numele de scenă Mahmood, este face senzație pe rețelele de socializare cu noua sa piesă, “Tuta Gold”, devenită populară după prestația de la festivalul de la Sanremo. Supranumit și “Bad Bunny al Italiei”, Mahmood are toate șansele să ajungă în topurile internaționale cu piesele sale.

În vârstă de 31 de ani, Mahmood este un artist cunoscut în Italia, simpatizat pe plan international și de fanii concusului Eurovision. Acesta și-a reprezentat țâra de doua ori și mulți consideră că ar fi trebuit să o facă și anul acesta.

Gallery

​Foto: Mahmood, GETTY IMAGES

“Mahmood este adevăratul câștigător de la Sanremo 2024”, au spus italienii după cea mai recenta ediție a festivalului Italian, care trimite câștigătorul să reprezinte țara la Eurovision. Chiar dacă Angelina Mango este cea care a plecat acasă cu trofeul, Mahmood este cel care s-a bucurat de cea mai mare popularitate, devenind un adevărat fenomen pe rețelele de socializare. Mahmood a câștigat Sanremo în 2019 și în 2022, alături de Blanco.

@sanremorai 1ª serata ? #Mahmood con #TutaGold
a #Sanremo2024 #davedere ♬ suono originale - SanremoRai

Vezi si: De ce nu participă România la Eurovision 2024. Anunțul oficial al TVR

Născut în Milano, Mahmood are origini egiptene din partea tatălui, mama sa fiind din Sardinia. Artistul a devenit cunoscut în Italia după ce a apărut într-un concurs de talente.

@mahmood TUTA GOLDO COSÍ ✨✨ #Sanremo2024 #TutaGold #behindthescenes ♬ suono originale - Mahmood

Mahmood detestă să fie judecat în funcție de naționalitatea sa, dar și de zvonurile legate sexualitatea lui. Artistul a refuzat să își facă publică orientarea sexuală, în ciuda zvonurilor și speculațiilor pe această temă. Cert este că tânărul în vârstă de 31 de ani este adorat atât de femei, cât și de bărbați.

​Foto: Mahmood, GETTY IMAGES

În 2019, Mahmood a fost inclus în celebrul top Forbes 30 Under 30, o listă care prezintă antreprenori, animatori și celebrități care și-au făcut un nume înainte de a împlini vârsta de 30 de ani.

@mahmood NON PARAGONARMI A UNA B***H COSÍ ? #TutaGold #Sanremo2024 #behindthescenes #newmusic ♬ suono originale - itzmusic

Mahmood este și în fashionist desăvârșit. “Ador moda, este o artă care se combină perfect cu muzica mea. Văd moda ca pe o altă modalitate de a mă exprima și de a promova libertatea”, spune Mahmood.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni