• PRO TV
  • Cu J Lo pare mereu plictisit și supărat, cu fosta soție râde cu gura până la urechi. Cum a fost surprins Ben Affleck

Cu J Lo pare mereu plictisit și supărat, cu fosta soție râde cu gura până la urechi. Cum a fost surprins Ben Affleck

Cu J Lo pare mereu plictisit și supărat, cu fosta soție râde cu gura până la urechi. Cum a fost surprins Ben Affleck

Sunt deja celebre imaginile cu Ben Affleck plictisit de moarte la evenimente mondene alături de soția să, Jennifer Lopez. Sau cu o figură enervată. Sau plictisită. Sute de meme-uri s-au răspândit rapid pe internet, J Lo fiind chiar întrebată pe covorul roșu de ce își face lumea atâtea griji legate de expresiile faciale ale lui Ben Affleck.

“De ce sunt oamenii atât de preocupați de expresiile de pe fața lui Ben?”, a întrebat-o un reporter pe covorul roșu, chiar la Globurile de Aur de anul acesta.

Răspunsul lui J Lo: “Ben este BINE! Nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu Ben! Este bine! Este fericit, e aici, e nominalizat. El e genul relaxat care nu înțelege de ce ceilalți oameni sunt așa de stresați”.
În condițiile în care pe net circula zeci de imagini cu Ben Affleck “nefericit” în compania soției sale, cu siguranță J Lo nu va fi încântată în ce ipostaza l-au surprins paparazzii.

Gallery

Affleck a fost fotografiat râzând cu gura până la urechi alături de fosta sa soție, Jennifer Garner. Aceștia au trei copii împreună și au rămas în relații amicale. Se zvonește că aceștia vor lucra în curând împreună la un film.
Și Garner, la rândul ei, pare extrem de bucuroasă în compania fostului ei soț. Nu este un secret pentru nimeni că Affleck a fost marea dragoste a vieții ei.

“Este un bărbat genial, cel mai carismatic și cel mai generos. Dar e un tip complicat”, a spus Garner.

Affleck a cunoscut-o pe Jennifer Garner pe platourile de filmare ale Pearl Harbour, în 2001, iar apoi s-au reunit pentru “Daredevil”, în 2003. Aceștia s-au căsătorit în 2005. Problemele lui Ben Affleck cu alcoolul și nenumeratele infidelități au pus capăt căsniciei, în ciuda multor ședințe de terapie. Au fost împreună 10 ani, s-au despărțit în 2015, iar în 2017 au divorțat oficial.

Actorul a dezvăluit într-un interviu pentru New York Times că alcoolul i-a distrus căsnicia. “Pentru o vreme am băut normal, dar apoi am început să beau din ce în ce mai mult, pe măsură ce căsnicia mea se destrăma. Faptul că eu beam a creat și mai multe probleme în căsnicie. Cel mai mare regret al vieții mele este divorțul”.

Vezi si: Ben Affleck, cel mai sincer interviu. A vorbit despre căsnicia cu Jennifer Garner și problemele cu alcoolul


Acum întrebarea care sta pe buzele tuturor fanilor este cât vă dura căsnicia lui Affleck cu Jennifer Lopez.
Pe covorul roșu, J Lo a fost întrebată de un reporter de unde știe că aceasta vă fi ultima ei căsătorie, iar răspunsul divei a fost unul… “încurcat” :) Semn că nici ea nu e prea sigură :)

“Se spune că știi atunci când e să fie… Iar atunci când e să NU fie… nu știi :)) Cred că mereu intri într-o căsnicie cu cele mai bune intenții”, a spus cântăreața, pe care a pufnit-o râsul.

Sursa foto: Profimedia, Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni