• PRO TV
  • A născut în urmă cu două luni și arată fabulos! Catrinel Marlon, lecție de rafinament și eleganță pe covorul roșu de la Cannes 2024: „Divină, pur și simplu Cat!”

A născut în urmă cu două luni și arată fabulos! Catrinel Marlon, lecție de rafinament și eleganță pe covorul roșu de la Cannes 2024: „Divină, pur și simplu Cat!”

A născut în urmă cu două luni și arată fabulos! Catrinel Marlon, lecție de rafinament și eleganță pe covorul roșu de la Cannes 2024: „Divină, pur și simplu Cat!”

Catrinel Marlon este și anul acesta ambasadorul brandului Chopard și a bifat o nouă apariție memorabilă pe covorul roșu al celebrului festival de film. Actrița în vârstă de 38 de ani a născut în urmă cu două luni și a revenit în timp record la silueta care a consacrat-o.

Gallery

​Superba româncă a strălucit într-o rochie cu paiete, de culoare marsala, o creație Gaurav Gupta. Catrinel și-a accesorizat ținuta cu o pereche de cercei superbi, în formă de fluture și sandale negre. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Machiajul i-a scos în evidență ochii și trăsăturile perfecte ale feței. Actrița a postat câteva imagini și pe contul de Instagram, iar inimioarele au curs valuri.

„Ești perfectă!”, „Arăți uimitor!”, „Cea mai frumoasă femeie! Ești atât de naturală!”, „Divină! Pur și simplu, Cat!”, „Talentată și frumoasă”, i-au scris admiratorii.

Actriță și fotomodel de succes, Catrinel Marlon este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Pe lângă cariera de care e tare mândră, românca are și o familie superbă. Catrinel se iubește de un deceniu cu producătorul de film Massimiliano di Lodovico, alături de care are o fetiță adorabilă, pe nume Caroline, și un băiețel care a venit pe lume în urmă cu două luni.

Catrinel Marlon are o carieră înfloritoare în cinematografie

În toamna lui 2022, actrița în vârstă de 38 de ani a fost recompensată cu premiul special Rai Cinema pentru regia scurtmetrajului „Ossa/ Bones”, realizat împreună cu Daniele Testi şi prezentat în premieră mondială la Rome Film Fest.

Catrinel s-a născut la Iași și și-a început cariera de model la vârsta de 16 ani. În 2012, a fost protagonist filmului “La Citta Ideale”, iar trei ani mai târziu a jucat în scurtmetrajul “L’errore”. În 2016, a primit premiul Kineo la Veneția. 

Catrinel a jucat și-n serialul „CSI” și a fost protagonista peliculei „Gomera”. Filmul regizat de Corneliu Porumboiu a fost desemnat propunerea României pentru o nominalizare la categoria „Cel mai bun lungmetraj internațional” a premiilor Oscar 2020.

Fotografii: Getty Images

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni