• PRO TV
  • O româncă i-a făcut concurență lui Heidi Klum pe covorul roșu la Cannes. E fostă Miss România și o actriță aspirantă la Hollywood

O româncă i-a făcut concurență lui Heidi Klum pe covorul roșu la Cannes. E fostă Miss România și o actriță aspirantă la Hollywood

O româncă i-a făcut concurență lui Heidi Klum pe covorul roșu la Cannes. E fostă Miss România și o actriță aspirantă la Hollywood

Heidi Klum a fost fenomenală la gala Knights Of Charity din cadrul Festivalului de la Cannes, însă și o româncă a reușit să se facă remarcată la eveniment. Lavinia Postolache, fostă Miss România și o actriță aspirantă la Hollywood, a imprsionat cu ținuta ei la evenimentul plin de vedete.

Românca a fost remarcată și de jurnaliștii de la Daily Mail, care au scris că “Lavinia Postolache s-a îmbrăcat să impresioneze, într-o rochie galbenă, din paiete, completându-și ținuta cu un colier de perle și o poșetă neagră de designer”.

​Foto: Lavinia Postolache la Cannes, 2024, Profimedia

Lavinia Postolache a fost desemnată cea mai frumoasă româncă în 2010: a câștigat concursul Miss World România, reprezetand țara noastră ulterior la competiția din China.

Din 2009, Lavinia locuiește în America și încearcă să dea marea lovitură la Hollywood. În vârstă de 33 de ani, românca s-a făcut deja remarcată în mici roluri, reușind să joace alături de Keanu Reeves în The Neon Demon. În urmă cu 2 ani, a fost distribuită în primul ei rol important într-un film regizat de William Norton, “False Colours”.

Gallery

Lavinia este într-o relație de lungă durată cu un milionar francez, Jimmy Esebag, preşedintele al „Americas Licensing Holding Group”. Cei doi sunt căsătoriți și împreună au un băiețel.

​Foto: Lavinia Postolache

“Jimmy Esebag e un om mândru, cu un şarm greu de egalat. Este un bărbat puternic, inteligent, dar şi romantic şi amuzant. Cadoul lui special pentru mine a fost inelul de logodnă şi surpriza de la Piteşti: o petrecere în stil românesc cu hore şi bucate tradiţionale. Inelul cu diamant galben de 6 carate lucrat manual şi unicat de Robert Procop (n.r. – bijutierul Angelinei Jolie) şi venirea lui Jimmy pentru prima dată pe pământ românesc pentru a sărbători logodna noastră alături de familie şi de prietenii mei, acestea au fost cadourile cele mai speciale!”, spunea Lavinia în urma cu câțiva ani pentru adevărul.ro.

Vezi mai multe imagini de la evenimentul de la Cannes în galeria foto.
Sursa foto: Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni