• PRO TV
  • Horoscop zilnic 23 mai 2024. Peștii au succes pe plan profesional, Gemenii au parte de evenimente importante

Horoscop zilnic 23 mai 2024. Peștii au succes pe plan profesional, Gemenii au parte de evenimente importante

Horoscop zilnic 23 mai 2024. Peștii au succes pe plan profesional,  Gemenii au parte de evenimente importante

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de joi, 23 mai 2024.

Berbec

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, tranzitează zodia Gemeni și-ți aduce ocazia să rezolvi o serie de chestiuni administrative, să negociezi în favoarea ta, să-ți îmbunătățești abilitățile de comunicare, să înveți lucruri noi. Tot astăzi se formează Luna Plină din zodia Săgetător, care anunță încheieri, concluzii legate de principiile de viață, perfecționarea profesională, încheierea unui proiect, de pe urma căruia să încasezi o sumă importantă de bani.

Taur

Venus, guvernatoarea ta, traversează de astăzi, casa banilor și aduce șanse de îmbunătățire a situației financiare, dar și dispoziție de a cheltui mai mult pentru tine sau cei dragi. Tot astăzi se formează Luna Plină din zodia Săgetător, care dinamizează cealaltă casă financiară, a banilor proveniți din alte surse, semn că este posibil să închei o tranzacție importantă, să intri în posesia unor sume de bani, să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă în raport cu partenerul și ceea ce dețineți la comun.

Gemeni

Axa relațiilor este activată astăzi de două evenimente importante: intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia ta, care vine cu farmec, dispoziție de flirt, cuceriri și distracție, șanse și protecție și Luna Plină din zodia Săgetător, din casa relațiilor, care poate anunța încheierea unei etape în planul relational sau trecerea la o altă etapă.

Rac

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, îți traversează casa universului interior, a introspecției și trecutului și este posibil să ai nevoie să stai mai mult retras, să analizezi o situație în familie sau care vizează sfera amoroasă. Tot astăzi se formează Luna Plină din zodia Săgetător, care aduce energie, concluzii, încheieri sau culegerea roadelor unor demersuri în planul profesional, privind o activitate pe cont propriu sau încep să apară rezultate în planul sănătății, mai ales dacă ai adoptat un regim de viață sănătos.

Leu

Venus, micul benefic, traversează de astăzi sectorul prietenilor și proiectelor de viitor și aduce oportunități profesionale prin prieteni. Și planul amoros se poate activa, să te simți atras de cineva din anturaj. Pe fondul acesta astral are loc Luna Plină din zodia Săgetător, care se formează în casa iubirii și a aventurilor romantice. Culegi roadele unor demersuri de a cuceri pe cineva sau ajungi la o concluzia că e mai bine să închei o etapă, să te îndrepți în altă direcție.

Fecioară

Venus, micul benefic, poate aduce, începând de astăzi, odată cu intrarea în casa carierei, sume de bani dintr-o activitate profesională sau o colaborare, să primești o ofertă nouă, să te pui mai mult în valoare. Tot astăzi se formează Luna Plină din zodia Săgetător, din sectorul vieții de familie, spațiului de locuit, relațiilor cu părinții, bazelor emoționale. S-ar putea să se încheie o etapă, să ai niște conștientizări, să elimini niște tipare pe care le-ai repetat în relațiile tale, preluate de la familie și care ți-au dăunat.

Balanță

Axa cunoașterii este dinamizată astăzi de două evenimente astrologice. Venus, guvernatoarea ta, intră în zodia Gemeni, pe sectorul dezvoltării, perfecționării profesionale, sistemului educational și aduce preocupări pentru învățarea unor lucruri noi, obținerea unor atestate sau diplome. Tot astăzi se formează Luna Plină din zodia Săgetător, care activează casa comunicării și interacționării  cu ceilalți. Poți ajunge la concluzii, să iei decizii legate de dezvoltarea ta prin cursuri sau participarea la seminarii.

Scorpion

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, aduce suplimentarea veniturilor pe care le deții cu partenerul. S-ar putea ca partenerul să câștige mai mult sau să obții bani dintr-o moștenire, tranzacție fianciară. Tot astăzi se formează Luna Plină din zodia Săgetător, care poate aduce negocieri salariale, preluarea unui proiect remunerat separat, mai multă încredere în experiența și abilitățile proprii.

 

Săgetător

 

Venus, micul benefic, tranzitează de astăzi casa relațiilor și aduce armonie, împăcări și preocupări pentru relația de cuplu. În planul profesional poți încheia contracte profitabile. Tot astăzi se formează Luna Plină din zodia ta, care anunță un succes, o realizare, încheierea unei etape, a unor demersuri, iei decizii importante în urma unor informații, care-ți vin fără să le ceri sau cauți.

 

Capricorn

 

Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Gemeni, respectiv casa muncii și urmează o perioadă mai ușoară la serviciu, cu oportunități de angajare sau schimbare a jobului, oferte și șanse. Tot astăzi se formează Luna Plină din zodia Săgetător care activează casa universului interior, frământărilor, introspecției și trecutului. Poți face un bilanț, să elimini ceva ce te ține în loc, să deblochezi o situație.

Vărsător

Venus, micul benefic, începe să traverseaze zodia Gemeni, respectiv sectorul iubirii, aventurilor romantice, distracției și vacanțelor. Poți flirta, să ai impulsul să cucerești, să te îndrăgostești. Tot astăzi se formează Luna Plină din zodia Săgetător, care îți aduce concluzii și încheieri într-o relație de prietenie, un proiect sau decizii privind un proiect profesional. Posibil să faci o schimbare, să te valorifici mai mult printr-un proiect creativ.

Pești

Venus, micul benefic, își începe, de astăzi, tranzitul prin zodia Gemeni, prin sectorul vieții de familie, spațiului de locuit, căminului, părinților și patrimoniului. Se îmbunătățesc relațiile cu familia și poți pregăti demararea unor planuri de reamenajare.Tot astăzi se formează Luna Plină din zodia Săgetător, care îți aduce concluzii și încheieri, dar și culegerea roadelor unor demersuri privind cariera, aspirațiile profesionale. Poți înregistra un succes, să obții o funcție sau un job mai bine plătit, să negociezi în favoarea ta un contract.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni