• PRO TV
  • Un nou portret al lui Kate Middleton a stârnit reacții diverse din partea fanilor pe rețelele de socializare: „Este o glumă?”

Un nou portret al lui Kate Middleton a stârnit reacții diverse din partea fanilor pe rețelele de socializare: „Este o glumă?”

Un nou portret al lui Kate Middleton a stârnit reacții diverse din partea fanilor pe rețelele de socializare: „Este o glumă?”

Un nou portret al lui Kate Middleton a stârnit reacții diverse din partea fanilor regali după ce a fost prezentat miercuri pe coperta revistei „Tatler”.

Gallery

​Lucrarea „controversată” a fost pictată de artista britanico-zambiană Hannah Uzor și a fost prezentată pe coperta revistei Tatler din iulie 2024, ca parte a unei serii de portrete ale familiei regale.

Potrivit Page Six, pentru acest portret, Uzor s-a inspirat din ținuta prințesei de Wales la un banchet de stat din noiembrie 2022, primul sub domnia regelui Charles al III-lea.

Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, a purtat la acel eveniment o rochie albă lungă, cu umerii acoperiți de cristale și mâneci evazate. Soția lui William a accesorizat ținuta cu tiara Lover's Knot, cerceii cu perle și diamante ai Prințesei Diana și brățara de perle a Reginei Elisabeta. Kate și-a completat look-ul cu o eșarfă

Mama a trei copii a completat look-ul cu o eșarfă albastră cu însemnele casei regale și o broșă galbenă, toate acestea fiind reprezentate în portretul lui Uzor.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Tatler (@tatlermagazine)

Artista nu a avut ocazia să o întâlnească pe Kate, care în prezent urmează un tratament de chimioterapie, și a povestit că luat la mână mii de fotografii pentru a-i surprinde asemănarea.

„Am petrecut mult timp uitându-mă la ea, uitându-mă la fotografiile ei, urmărind videoclipuri cu ea, văzând-o cu familia ei, văzând-o în vizite diplomatice, văzând-o când vâslește sau când vizitează copiii din ospicii”, a declarat Uzor într-un videoclip postat pe Instagram de Tatler.

„A fost foarte interesant pentru mine să îmi fac o idee despre cine este ea”, a adăugat artista.

CITEȘTE ȘI:

În timp ce publicația a descris lucrarea finalizată ca fiind un portret al „forței, demnității și curajului”, mulți dintre urmăritorii lor de pe Instagram au fost de altă părere.

„Este o glumă?”, „Portret dezamăgitor ...”, „Un portret foarte slab care nu reușește deloc să reprezinte frumusețea și eleganța Prințesei de Wales”, „Ce portret oribil pentru o femeie frumoasă”,„Nu arată deloc ca Prințesa de Wales! Am crezut că este o glumă la început?”, au scris unii dintre utilizatorii de social media.

Cu toate acestea, au existat și susținători ai portretului. „Este uimitor. Aceste comentarii sunt nepotrivite. Energia captată este rafinată”, a remarcat un urmăritor. „Atât de frumos”, a spus un alt internaut.

Foto: Getty Images/ Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni