• PRO TV
  • Palatul Kensington, noi detalii despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Când va reveni prințesa în public?

Palatul Kensington, noi detalii despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Când va reveni prințesa în public?

Palatul Kensington, noi detalii despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Când va reveni prințesa în public?

Palatul Kensington a revenit cu noi informații despre starea de sănătate a lui Kate Middleton, care în prezent urmează un tratament împotriva cancerului, boală cu care a fost diagnosticată în luna ianuarie în urma unei operații abdominale majore.

Gallery

​Dacă regele Charles se simte acum mai bine și și-a reluat mare parte din îndatoririle publice, Kate Middleton nu are același noroc. Soția prințului William va continua acasă chimioterapia și nici nu sunt mari șanse ca aceasta să revina în public până la sfârșitul anului 2024.

Cu toate acestea, Kate nu s-a lăsat învinsă de boală și și-a continuat munca la proiectele sale de suflet chiar și în perioada tratamentului.

Palatul Kensington a anunțat că prințesa rămâne în afara îndatoririlor publice până când va primi „undă verde de la medici”, scrie publicația Daily Mail.

Faptul că prințesa a mai lucrat în această perioadă nu trebuie interpretat ca o revenire la muncă, deoarece acest lucru nu este încă posibil, a menționat un purtător de cuvânt al Palatului Kensington.

Purtătorul de cuvânt a spus: „Munca proiectelor Prințului și Prințesei” este „întotdeauna în desfășurare”. Educația timpurie este o prioritate uriașă pentru Prințesă și, prin urmare, a fost ținută pe deplin la curent pe parcursul dezvoltării activității Grupului de lucru și a văzut raportul.”

Un consilier regal senior a adăugat: „Prințesa de Wales a fost forța motrică din spatele grupului operativ. Ea a fost ținută la curent de la înființarea grupului de lucru, a citit raportul și a fost informată cu privire la acesta. Acesta este un angajament clar și asumat, pe viață. Dar am fost foarte clari că acum are nevoie de spațiu și intimitate pentru a se recupera. Se va întoarce la muncă când va primi undă verde de la medici.”

„Acesta este un alt moment crucial pentru efortul Prințesei de Wales în ceea ce privește proiectul educației timpurii și înțeleg că și-a exprimat recunoștința pentru progresele înregistrate și pentru toate persoanele implicate în proiect.”, a adăugat și Christian Guy, directorul executiv al centrului pentru educație timpurie.

Sursa foto: Getty 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni