• PRO TV
  • Regina Camilla s-a întâlnit cu Rose Hanbury, presupusa amantă a lui William. Cum au fost surprinse în timp ce Kate se luptă cu cancerul

Regina Camilla s-a întâlnit cu Rose Hanbury, presupusa amantă a lui William. Cum au fost surprinse în timp ce Kate se luptă cu cancerul

Regina Camilla s-a întâlnit cu Rose Hanbury, presupusa amantă a lui William. Cum au fost surprinse  în timp ce Kate se luptă cu cancerul

Soția regelui Charles a fost surprinsă vorbind și zâmbind cu presupusa amantă a prințului William, Rose Hanbury,în timp ce Kate Middleton stă departe de ochii publicului și urmează tratamentul împotriva cancerului.

Gallery

​Regina Camilla a fost surprinsă stând de vorbă cu Rose Hanbury, marchiză de Cholmondeley, în timpul Badminton Horse Trials. Evenimentul a atras atenția,  mai ales după zvonurile potrivit cărora marchiza ar fi presupusa amantă a prințului William și rivala lui Kate Middleton.

Duminica trecută, în Gloucestershire, a avut loc ultima zi a Gloucestershire Badminton Horse Trials. În cadrul acestui eveniment, regina Camilla a fost văzută discutând zâmbitor cu Rose Hanbury, presupusa amantă a moștenitorului tronului britanic, prințul William.

Regina Camilla a stat de vorbă pentru câteva minute cu Charlotte Tilbury și Rose Hanbury, care purta un costum cu pantaloni albastru cyan și o cămașă albastru deschis. Cu toate acestea, a fost o întâlnire trecătoare care nu ar trebui să o facă pe Kate Middleton să tresară.

Prințul William ar fi avut o relație extraconjugală cu Rose Hanbury

Rose Hanbury și soțul ei, marchizul de Cholmondeley, au fost prieteni apropiați ai prințului și prințesei de Wales, fiind chiar invitați la nunta lor din 2011. Cu toate acestea, zvonurile privind infidelitatea lui William față de Kate Middleton, care ar fi avut loc cu Rose Hanbury, au îndepărtat cuplurile.

În 2019, revista In Touch a dezvăluit că prințul William ar fi avut o relație extraconjugală cu Rose Hanbury în timp ce Kate Middleton era însărcinată cu cel de-al treilea copil al lor, Louis.

Nici prințul William și nici Rose Hanbury nu s-au pronunțat personal pe această temă, deși echipa lor juridică a dat asigurări că zvonurile sunt false.

După zvonurile de infidelitate, Kate Middleton și William au apărut în continuare în public foarte îndrăgostiți, zâmbitori, deși dispariția bruscă a Prințesei de Wales, a reînviat teoria infidelității moștenitorului tronului britanic.

Zvonul infidelității lui William cu Rose Hanbury a persistat cu doar câteva zile înainte ca Kate Middleton să ia decizia de a-și dezvălui diagnosticul de cancer. Și, deși zvonul a părut să aibă o perioadă de acalmie, nu și-a pierdut din avânt. Cu toate acestea, această întâlnire dintre regina Camilla și Rose Hanbury ar putea dezvălui faptul că ambele părți sunt dispuse să lase zvonul în urmă.

Sursa foto: Profimedia 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni