• PRO TV
  • Gestul emoționant al reginei Camilla după ce Prinţesa de Wales a primit diagnosticul crunt. Aflată în fața unei mulțimi de oameni, soția regelui Charles și-a arătat empatia

Gestul emoționant al reginei Camilla după ce Prinţesa de Wales a primit diagnosticul crunt. Aflată în fața unei mulțimi de oameni, soția regelui Charles și-a arătat empatia

Gestul emoționant al reginei Camilla după ce Prinţesa de Wales a primit diagnosticul crunt. Aflată în fața unei mulțimi de oameni, soția regelui Charles și-a arătat empatia

Familia regală britanică își arată sprijinul și empatia pentru Prințesa Kate, după ce aceasta a dezvăluit lumii întregi diagnosticul de cancer, săptămâna trecută. Pe măsură ce tot mai multe celebrități reacționează la această veste, soacra Prințesei de Wales, regina Camilla, a vorbit pe fondul recuperării lui Kate și le-a mulțumit celor care se gândesc la prințesă.

Gallery

​Regina Camilla a vizitat miercuri, 27 martie, o piață din Shrewsbury. Soția regelui Charles s-a întâlnit cu comercianții și chiar a discutat cu unii dintre ei. Ea a fost întâmpinată de o mulțime de oameni care fluturau stegulețe în culorile Marii Britanii. Printre ei s-au aflat și câțiva copii care au făcut afișe pentru Prințesa Kate, pe care au scris: „Trimite-i dragostea noastră lui Kate”

Vizibil emoționată, Camilla, în vârstă de 76 de ani, a spus: „Voi trimite astea lui Catherine, ea va fi încântată”. Drept dovadă, Matt Wilkinson de la The Sun a postat pe Twitter un video cu regina care discută cu copiii:

Potrivit editorului regal Rebecca English, regina le-a spus: „Știu că Catherine este încântată de toate urările și sprijinul călduros”, scrie hollywoodlife.com.

În ultimele luni, Kate a lipsit din ochii publicului după ce Palatul Kensington a anunțat că a suferit o operație abdominală „planificată”. Deși operația a decurs bine, ulterior a fost diagnosticată cu o formă de cancer nedezvăluită. „Am vrut să profit de această ocazie pentru a vă mulțumi, personal, pentru toate mesajele minunate de sprijin și pentru înțelegerea dumneavoastră în timp ce mă recuperam de la o intervenție chirurgicală”, a spus Kate în mesajul său video pe 22 martie. „A fost un lucru incredibil de câteva luni grele pentru întreaga noastră familie, dar am avut o echipă medicală fantastică care a avut mare grijă de mine, pentru care sunt atât de recunoscătoare.”

După ce a explicat că operația ei în zona abdominală a fost „reușită” la începutul acestui an, Kate a spus că analizele pe care le-a făcut ulterior au arătat cancer și, prin urmare, acum urmează  „chimioterapia preventivă”. 

Sursă foto: Getty Images

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni