• PRO TV
  • Un cititor pe buze dezvăluie ce i-a spus Regele Charles Camillei la ieșirea de la balcon

Un cititor pe buze dezvăluie ce i-a spus Regele Charles Camillei la ieșirea de la balcon

Un cititor pe buze dezvăluie ce i-a spus Regele Charles Camillei la ieșirea de la balcon

Regele Charles și partenera lui de viață, Regina Camilla, au avut o apariție memorabilă la balconul Palatului Buckingham, la scurt timp după ce Majestatea Sa a fost încoronată la Westminster Abbey. Imediat după momentul istoric, cei doi au schimbat câteva replici, care au fost dezvăluite de un specialist al cititului pe buze.

Zeci de mii de oameni s-au adunat în fața Palatului Buckingham pe data de 6 mai 2023, pentru a vedea noul Rege al Marii Britanii și pe soția lui, Regina Camilla. Cele două personalități au fost însoțite de mai mulți membri ai Familiei Regale, printre care și prințesa de Wales, prințul George, prințesa Charlotte și fratele ei mai mic, prințul Louis. De la o astfel de ceremonie nu puteau lipsi ducele și ducesa Edinburgh și prințesa regală.

Imediat după ieșirea din balcon, fanii s-au grăbit să îi vadă pe membrii Familiei Regale, să le facă cu mâna sau chiar să le ofere flori. În tot acest timp, Regele Charles i-a făcut un comentariu amuzant soției sale, Regina Camilla. Elisabeth Taunton, o specialistă în arta cititului pe buze, a declarat pentru publicația Mirror că Majestatea Sa a spus:

„Nu am de gând să mă apropii prea mult (n.r. de balustradă), așa că pompierii nu trebuie...să mă salveze". „Mișcați-vă... mișcați-vă, haideți, veniți aici, mișcați-vă", apoi a adăugat cu referire la rochia Camillei: „Las-o jos".

Charles a făcut apoi cu mâna către mulțimea adunată în fața Palatului Buckingham. 



Peste 18 milioane de locuitori ai Marii Britanii au urmărit ceremonia de încoronare a Regelui Charles al III-lea la televizor. 

Sursă foto: Getty, Profimedia, Arhivă PROTV

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni