• PRO TV
  • Demi Moore, splendidă în galben! Actrița de 61 de ani și-a etalat din nou fizicul impecabil și a fermecat audiența la Cannes 2024: „Culoarea asta a fost creată pentru tine! Arăți perfect!”

Demi Moore, splendidă în galben! Actrița de 61 de ani și-a etalat din nou fizicul impecabil și a fermecat audiența la Cannes 2024: „Culoarea asta a fost creată pentru tine! Arăți perfect!”

Demi Moore, splendidă în galben! Actrița de 61 de ani și-a etalat din nou fizicul impecabil și a fermecat audiența la Cannes 2024: „Culoarea asta a fost creată pentru tine! Arăți perfect!”

Demi Moore nu mai are nevoie de nicio prezentare! Superba actriția nu putea lipsi din rândul celebrităților care au făcut paradă pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes 2024.

Gallery

Vedeta în vârstă de 61 de ani a făcut furori într-o rochie galbenă, creație Oscar de la Renta, pe care a asortat-o cu o pereche de stiletto roz.

Rochia cu corset s-a mulat perfect pe silueta impecabilă a divei de la Hollywood, care a fost toată numai un zâmbet în fața fotografilor.

Demi a postat câteva imagini cu ținuta sa și pe contul de Instagram, acolo unde are peste 5,2 milioane de urmăritori.

„Culoarea asta a fost creată pentru tine! Arăți perfect!”, „Femeia asta arată tot mai bine!”, „Tu nu îmbătrânești?”, „Pur și simplu uimitoare!”, „Pe tine arată bine orice!”, „Cum poate fi mai sexy de o apariție la alta? Nu mă satur să o privesc!”, „Ce piele are! Din cap până în picioare, pur și simplu strălucitoare!”, i-au scris unii dintre admiratori.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Brad Goreski (@bradgoreski)

Aceasta nu este singura ținută cu care Demi a fermecat audiența. Actrița a pășit pe covorul roșu și alături de cățelușa ei Pilaf și a arătat spectaculos într-o rochie cu imprimeu polka dots. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Foto: Getty Images

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni