• PRO TV
  • Una are 61 de ani, cealaltă 78! Cher și Demi Moore surprind cu chipurile lor nefiresc de tinere

Una are 61 de ani, cealaltă 78! Cher și Demi Moore surprind cu chipurile lor nefiresc de tinere

Una are 61 de ani, cealaltă 78! Cher și Demi Moore surprind cu chipurile lor nefiresc de tinere

Cher și Demi Moore au fost cele mai admirate vedete la gala amfAR din cadrul Festivalului de Film de la Cannes. Cele două legende din lumea muzicii și a filmului au impresionat cu forma lor fizică deosebită.

Au vârsta unor bunicuțe, dar în niciun caz nu arată ca unele! Cher și Demi Moore au făcut senzație pe covorul roșu, la Cannes.

Cântăreața a pozat alături de iubitul ei mult mai tânăr, sărutându-se în fața a zeci de fotografi. Alexander Edwards are 37 de ani și nu pare deranjat de diferența de 40 de ani dintre el și iubita sa celebră. Cher a explicat de curând motivul pentru care are relații cu bărbați mai tineri.

Gallery

“Motivul pentru care mă cuplez cu tineri este că bărbații de vârsta mea sunt mai bătrâni și… acum sunt morți. Și oricum, înainte, le era frică să mă abordeze. În vreme ce bărbații tineri au fost crescuți de femei ca mine”, a spus Cher într-un interviu.

​Se spune despre Demi și Cher că nici ele nu mai țin evidența operațiilor estetice pe care și le-au făcut până acum. În vreme ce Cher nu are o problemă să recunoască că a apelat la chirurgi esteticieni, Demi Moore păstrează tăcerea pe această temă.

Sursa foto: GETTY IMAGES

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni