• PRO TV
  • Horoscop zilnic 24 mai 2024. Leii au parte de o întâlnire romantică, Gemenii încearcă să aplaneze tensiuni apărute la job

Horoscop zilnic 24 mai 2024. Leii au parte de o întâlnire romantică, Gemenii încearcă să aplaneze tensiuni apărute la job

Horoscop zilnic 24 mai 2024. Leii au parte de o întâlnire romantică, Gemenii încearcă să aplaneze tensiuni apărute la job

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de vineri, 24 mai 2024.

Berbec

 

Astăzi, ești pe aceeași lungime de undă cu familia și reușești să-ți dai seama de niște greșeli, pe care le-ai făcut în relația cu aceștia. La serviciu, ai un randament ridicat, însă este posibil să rupi un contract, să accepți o altă ofertă, mult mai bună din punct de vedere financiar.

 

Taur

 

Astăzi este posibil să fii în armonie cu cineva din grupul de prieteni și să decideți împreună că este momentul unei asocieri, să începeți o activitate independentă. Pe de altă parte, ai intuiție într-un context financiar.

 

Gemeni

 

Astăzi este posibil să ai o discuție amicală cu un prieten cu care ai încercat cândva să ai o relație și să-ți dai seama că principiile și credințele voastre au început să difere foarte mult. În relația cu șefii pot să intervină discuții în contradictoriu sau încerci să fii receptiv, să aplanezi niște tensiuni.

 

Rac

 

Astăzi se anunță o zi destul de aglomerată la locul de muncă și este nevoie să te concentrezi pe sarcinile și activitățile pe care le desfășori, astfel încât să nu faci greșeli. Este posibil să pregătești o ieșire în afara orașului în weekend, să onorezi invitația unor rude.

 

Leu

 

Astăzi este o zi favorabilă unei întâlniri romantice, să-ți petreci timpul cu copiii, dacă ești părinte sau să lucrezi la un proiect în care-ți pui în valoare creativitatea. Ai inspirație și multe idei pe care vrei să le pui în practică.

 

Fecioară

 

Astăzi te preocupă casa și familia, unele treburi gospodărești, rezolvarea unor chestiuni legate de acte, plata unui impozit, a unei asigurări sau cauți să afli ce costuri necesită schimbarea unor electrocasnice, a mobilei, reparații sau o reamenajare.

 

Balanță

 

Luna în tranzit prin casa comunicării și deplasărilor te ajută să-ți rezolvi niște chestiuni administrative ale casei. De asemenea, ai dispoziție de studiu, ai idei multe și cauți să-ți relansezi viața sentimentală. De asemenea, s-ar putea să porți discuții lungi la telefon, să-ți împărășești cunoștințele.

 

Scorpion

 

Posibil să te intereseze administrarea unor bani, să negociezi un contract, să vinzi ceva, să cumperi sau să decizi să economisești mai mult. Îți folosești abilitățile de comunicare și negociere și atragi acele persoane, care te vor ajuta într-un demers financiar.

 

Săgetător

 

Astăzi, deși Luna îți traversează zodia și ar trebui să fii optimist și cu o dispoziție bună, ceva se întâmplă și apar tensiuni în raport cu cineva din familie. Planul sentimental este bine susținut și petreci o seară romantică în compania partenerului.

 

Capricorn

 

La serviciu se anunță o zi mai aglomerată, cu provocări și tensiuni cu unii dintre colegi. Nu reușești să te faci înțeles sau să înțelegi, la rândul tău, ce ți se comunică și de aici pot să apară neînțelegeri. Mai mult de atât, apar și probleme cu aparatura pe care lucrezi, care-ți poate bloca și mai mult fluxul sarcinilor.

 

Vărsător

 

Astăzi ai inspirație într-o activitate pe care o desfășori cu prietenii, copiii sau la serviciu. Ai multe idei pe care vrei să le implementezi, însă cauți resurse financiare. Relația cu familia se îmbunătățește, iar proiectele voastre împreună prind contur.

 

Pești

 

Astăzi cheltui o sumă de bani pentru cineva drag din familie. Dacă te afli într-o călătorie, se anunță o zi plină de distracție și evenimente, lecții de viață pe care le asimilezi ușor. Dacă ai niște întâlniri, un interviu cu un angajator, faci impresie bună și s-ar putea să primești o funcție sau să vină o oportunitate să schimbi direcția profesională.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni