• PRO TV
  • Fetita din Karate Kid s-a transformat intr-o femeie superba. Cum arata acum frumoasa Meiying

Fetita din Karate Kid s-a transformat intr-o femeie superba. Cum arata acum frumoasa Meiying

Fetita din Karate Kid s-a transformat intr-o femeie superba. Cum arata acum frumoasa Meiying

Wenwen Han a devenit celebra dupa ce a jucat in "Karate Kid" alaturi de Jaden Smith si Jackie Chan. Fetita i-a cucerit pe toti cu frumusetea si talentul ei.

Cum arata acum Meiying, fetita-minune care i-a dat viata indragitului personaj?

In urma cu 13 ani, Wenwen Han a primit rolul care i-a adus faima la nivel international. Originara din China, Wenwen a aparut alaturi de Jaden Smith si Jackie Chan in remake-ul productiei Karate Kid (2010), unul dintre cele mai indragite filme de actiune pentru copii.


Dupa ce a interpretat rolul lui Meiying, Wenwen a intrat intr-un con de umbra. Ca multi copii care au cunoscut rapid succesul, cariera ei in industria cinematografica nu a fost una stralucita. Desi dupa lansarea productiei Karate Kid multi i-au prezis un viitor de succes, tanara a disparut din atentia presei si a fanilor.

Actrita, violonista si dansatoare, Wenwen a cochetat si cu modeling-ul, iar conform contului sau de Instagram, s-a si casatorit.


In timp ce Jaden Smith, actorul care a interpretat rolul principal in Karate Kid, si-a schimbat complet atitudinea si stilul, Wenwen este extrem de frumoasa si finuta.Sursa FOTO: Getty Images
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni