• PRO TV
  • Fiul lui Will Smith, complet transformat. Cum arata acum pustiul care a facut furori in Karate Kid

Fiul lui Will Smith, complet transformat. Cum arata acum pustiul care a facut furori in Karate Kid

Fiul lui Will Smith, complet transformat. Cum arata acum pustiul care a facut furori in Karate Kid

Jaden Smith avea doar 12 ani cand a jucat, alaturi de Jackie Chan, in noua versiune a filmului Karate Kid. Au trecut doar 6 ani de atunci, insa pustiul-minune e complet transformat.

De cand e barbat in adevaratul sens al cuvantului, Jaden s-a facut remarcat in repetate randuri. El a bifat aparitii publice dintre cele mai controversate si, mai mult decat atat, si-a creat o pagina de socializare intens discutata, pe care posteaza o multime de fotografii si idei care il descriu.

Cu un look mereu nou, Jaden a inceput sa se transforme intr-o copie fidela a tatalui sau, Will Smith: e inalt, slab si increzator in propriile forte, dispus sa isi exploateze talentele actoricesti, dar si pe cele muzicale. Exceptie nu a facut nici lumea modei, Jaden avand inclinatii serioase spre fashion design.De altfel, Ambii copii ai perechii Will-Smith s-au transformat in artisti de succes si au contracte importante in lumea muzicii, filmului si modei.  Jaden si Willow au voci frumoase, iar decizia de a scoate un single impreuna a fost una destul de usoara pentru ei. 


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni