• PRO TV
  • Reginei Elisabeta nu i-a plăcut deloc rochia de mireasă a lui Meghan Markle. Motivul pentru care a criticat-o dur

Reginei Elisabeta nu i-a plăcut deloc rochia de mireasă a lui Meghan Markle. Motivul pentru care a criticat-o dur

Reginei Elisabeta nu i-a plăcut deloc rochia de mireasă a lui Meghan Markle. Motivul pentru care a criticat-o dur

Meghan Markle și Prințul Harry au sărbătorit recent șase ani de căsnicie. Au părăsit familia regală în anul 2020 și s-au mutat în California.

Gallery

​Celebrarea acestui eveniment special a fost una discretă și intimă, desfășurându-se în California, acasă alături de cei doi copii ai lor, Archie și Lilibet.

Cu toate acestea, familia regală britanică a ales să treacă cu vederea acest moment, neoficializând în vreun fel aniversarea.

Meghan Markle și Prințul Harry s-au căsătorit în data de 19 mai 2018, în cadrul unei ceremonii regale la capela St. George din Palatul Windsor. Evenimentul a captivat atenția întregii lumi, fiind privit ca o promisiune a unei noi epoci pentru monarhie.

Cu toate acestea, după doi ani de la nuntă, cuplul a luat o decizie radicală, anunțându-și retragerea din funcțiile lor de membri seniori ai familiei regale și mutându-se în Statele Unite. Acest pas a fost unul surprinzător și a adus cu sine o serie de controverse și speculații.

După ce au luat această decizie, s-au confruntat cu multe provocări și critici de-a lungul anilor, dar Meghan și Harry par să-și fi găsit acum liniștea și fericirea. În timpul unui recent turneu în Nigeria, Meghan a transmis că se simt bine și că se bucură de această perioadă a vieții lor.

Tradiția pe care o respectă în fiecare an Meghan și Harry

Cei doi obișnuiesc să sărbătorească aniversarea nunții lor printr-un schimb de cadouri tradiționale.

De exemplu, la prima aniversare, Meghan a scris un discurs de nuntă și l-a înrămat pentru Harry. La a doua aniversare, în 2020, după ce s-au stabilit în California, au optat pentru cadouri bazate pe tematica "bumbac".

Regina Elisabeta a criticat rochia de mireasă a lui Meghan Markle

Se spune că Regina Elisabeta a II-a nu a fost deloc impresionată de rochia de mireasă a lui Meghan. Creată de casa de modă Givenchy și Clare Waight Keller, rochia a fost descrisă ca fiind elegantă și clasică, reflectând stilul personal al lui Meghan.

Cu toate acestea, se pare că Regina a considerat că rochia era "prea albă" pentru ca o femeie divorțată să o poarte în biserică.

Meghan a adus o notă personală rochiei sale de mireasă și a cusut în tiv o bucată de material albastru din rochia pe care a purtat-o la prima întâlnire cu Harry. Acest gest a adăugat o notă specială și intimă la ținuta ei regală, care a fost o creație care a necesitat ore întregi de muncă și o echipă dedicată de 50 de persoane.

Sursa foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni